reklam
reklam

PTT A.Ş. ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Arasında İşbirliği Anlaşması

Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2018, Cuma - 10:38   Okunma Sayısı: 159471
PTT A.Ş. ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Arasında İşbirliği Anlaşması

Üniversitelerle işbirliği yaparak ürün ve hizmetlerinde hem öğrencilere hem de akademik ve idari personele çeşitli kolaylık ve avantajlar sağlayan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), bu çerçevede yeni bir anlaşmayı hayata geçirdi. PTT A.Ş. ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi arasında kargo, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), Kişisel Pul, Birleşik Posta, e-Fatura, Ar-Ge faaliyetleri, PTT Kampüs Kart gibi çeşitli alanlarda işbirliği anlaşması yapıldı. Üniversite yerleşkesinde PTT işyeri ve Posta Kahvesi açılması ile Pttmatik ve Kargomat 7/24 kurulmasını da içeren anlaşmaya PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin imza attı.

“PTT, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürüyor”

 

İşbirliği anlaşmasının imza töreni Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik törende yaptığı konuşmada bu önemli işbirliğinin iki kurumun çalışmalarına ve ülke ekonomisine sağlayacağı katkıyı vurguladı. İşbirliği anlaşması sayesinde gerek üniversitedeki gençlerin gerekse akademik ve idari personelin PTT A.Ş.’nin çeşitli hizmetlerinden indirimli şekilde faydalanabileceğini kaydeden Genel Müdür Bozgeyik, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’ndeki Ar-Ge faaliyetleri ve diğer bilimsel çalışmalardan hem toplum hem kurum adına nasıl daha fazla istifade edilebileceği konusunda da çalışmalar yürütüleceğini belirtti. “Bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürüyen PTT’miz, inşallah yaptığımız bu işbirliğiyle daha da hızlanacak” diyen Kenan Bozgeyik, anlaşmanın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin ise üniversite olarak özellikle sosyal bilimler, sanat ve kültür alanlarında Türkiye’nin akademik birikimine katkı yapmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Biz bu misyonumuzla hem PTT’ye hem de diğer kamu kurum ve kuruluşlarına üniversitemizdeki akademik üretimle çok ciddi katkılar yapacağımıza inanıyoruz. Bu kapsamda başka kamu kurumlarıyla da bu birikimlerimizi, üretimlerimizi paylaşmak üzere protokoller imzalayacağız. Bunun başlangıcını PTT ile yaptık. Protokolde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah, ülkedeki gelişmelere, ülkenin birikimine ciddi katkı sağlayacak bir protokol olur. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kaynak: SONAN GAZETESİ
Editör: SONAN GAZETESİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam