reklam
reklam

İşadamı Mustafa Koç vefat etti

Eklenme Tarihi: 21 Ocak 2016, Perşembe - 13:00   Okunma Sayısı: 199817

İSTANBUL

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un sevk edildiği Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde hayatını kaybettiği bildirildi.

Bu sabah spor yaparken kalp krizi geçiren ve ilk müdahalesi Beykoz Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'ne sevk edilen Mustafa Koç ile ilgili hastanenin Genel Müdürü Erhan Bulutcu gazetecilere açıklama yaptı.

Bulutcu, "Sayın Mustafa Koç'u hem Beykoz Devlet Hastanesi'nde hem de Amerikan Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Hepimizin başı sağolsun. Söyleyeceğim bir şey yok" dedi.

Bir gazetecinin "En son devlet hastanesinde yapılan müdahalelerde hayata döndürüldüğü yönünde bilgiler var" şeklindeki cümlesi üzerine Bulutcu, "Böyle spekülasyonlara cevap vermek istemiyorum. Söylediğim tek net şey şu; Evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda. Bizler de Beykoz Devlet Hastanesi'ndeydik. Maalesef buraya da getirmemize rağmen kendisini kalp krizi sonucu kaybettik" diye konuştu.

Bulutcu, "Ne kadar müdahale ettiniz" şeklindeki soru üzerine yaklaşık 4 saat müdahale edildiğini söyledi.

Genel Müdür Bulutcu, "Bir rahatsızlığı var mıydı?" şeklindeki soruya cevap vermek istemediğini bildirdi.

Koç Holding'ten açıklama

Koç Holding tarafından yapılan açıklamada, "Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Koç'u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun" denildi.

Erdoğan ve Davutoğlu'ndan taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Mustafa Koç'un vefat haberinin ardından, babası Rahmi Koç ve kardeşi Ali Koç'u telefonla arayarak, başsağlığı diledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dünya Ekonomik Forumu kapsamında bulunduğu Davos'ta, Mustafa Koç'un kardeşi Ali Koç'u telefonla arayarak taziyede bulundu. 

İş dünyasına başsağlığı

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, "Çok verimli ve genç bir yaşta kaybettiğimiz Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, Koç Ailesi'ne, Koç Holding camiasına, iş dünyamıza ve milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam