reklam
reklam

U17B 2.hafta

ÖZEL HABER

Tiyatro Sandık ”Dürüst Dolandırıcı” Oyunuyla Sahnelerde

Eklenme Tarihi: 28 Kasım 2018, Çarşamba - 10:45   Okunma Sayısı: 285886
İstanbul Tiyatro Sandık Oyuncu topluluğu tarafından hazırlanan “Dürüst Dolandırıcı” adlı oyun ilk kez Türkan Saylan Kültür Merkezi Sahnesi’nde perdelerini açtı.

İSTANBUL

Hemen ardından Kartal’da sahnelenen ve Ataşehir, Ümraniye’de izleyicilerle buluşacak olan oyun, katılımcılara eğlence dolu saatler yaşatmakla kalmayıp, birazda düşündürecek.

2018 yılında Tiyatro Sandık Oyuncu Topluğu tarafından kurulan tiyatromuz , “Dürüst Dolandırıcı”  oyununu ile ilk kez 02.11.2018 Cuma günü Saat: 20:00’de Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi Sahnesi’nde 16.11.2018 Cuma günü Saat: 20:00’de  Kartal Belediyesi Soğanlık Kültür Merkezinde izleyicileriyle buluştu.

Tiyatro Sandık Oyuncu Topluğu, sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal desteğini sürdürmek amacıyla “Tiyatro Nefes Almaktır” projesi kapsamında tiyatroyu sevdiren eserleri seyircisi ile buluşturmaya devam edecek.

Zeynep Oktuğ’un yazdığı, yönetmenliğini Oğuz Timorci’nin yaptığı oyun; “Birbirine aslında 5-10 dakikalık mesafede olan, Deniz’in tek başına yaşadığı ev ile Tunç ve Cem’in birlikte kaldıkları bekâr evinde geçiyor. Deniz’in babası Ayhan iflas etmekte ve annesinden boşanmak üzeredir. Ayhan durumunu kurtarmak için yaptığı bütün planlar hayatını altüst edeceğinden habersizdir.

Oyunun Kadrosu

Oynayanlar; Alev Şimşek, Levent Nayır, Nurten Aytar, Can Gülsen, Tanıl Timorci, Emre Esmen, Betül Yavuz, Armağan Şahin,İsa Çakır

Ses ve Işık:Tuncay GÜNDÜZ , Evren GÖKAY

Sahne Koordinatörü: Emel TİMORCİ

Asistan: Armağan ŞAHİN

Dekor Uygulama: Burçin  ŞENGÖNÜL

Kostüm Tasarım:Berrin TİMORCİ

Teknik Ekip: Buğra Türkay,Meriç Özlü,Nurbanu Can,Aykut Başaran, Arif Dumlupınar

Genel Sanat Yönetmeni

M.Oğuz TİMORCİ

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam