reklam
reklam

Cumhurbaşkanlığından G-20 öncesi "Dünya 5'ten Büyüktür" paneli

Eklenme Tarihi: 23 Kasım 2018, Cuma - 13:02   Okunma Sayısı: 198888
Cumhurbaşkanlığı tarafından G-20 Liderler Zirvesi öncesinde Buenos Aires'te "Dünya 5'ten Büyüktür" paneli düzenlenecek.

ANKARA - 

G-20 Liderler Zirvesi, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığınca düzenlenen "Bugünün Türkiyesi" paneller dizisinin yeni etabı, "Dünya 5'ten Büyüktür" başlığıyla 27 Kasım Salı günü Buenos Aires'te yapılacak.

Dünya liderlerini buluşturacak G-20 Zirvesi'nin hemen öncesindeki panelde, alanında uzman akademisyen ve yazarlar Arjantin kamuoyuna Türkiye'nin dış politikasını anlatacak.

Arjantin'in en köklü düşünce kuruluşu Arjantin Uluslararası İlişkiler Konseyi'nin (CARI) başkent Buenos Aires'teki merkezinde düzenlenecek panele medya temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum örgütleri ve düşünce kuruluşları katılacak.

Alanında uzman kişiler, Türkiye'nin dış politikasını anlatacak

CARI'nın Avrasya Çalışmaları Koordinatörü, emekli Büyükelçi Lila Roldan Vazquez'in moderatörlüğünü üstleneceği panelde Doç. Dr. Hasan Basri Yalçın, Prof. Dr. Güven Sak ile Prof. Dr. Mehmet Necati Kutlu konuşmacı olarak yer alacak.

Doç. Dr. Hasan Basri Yalçın, "Türkiye'nin Dış Politika Gündemi ve Birleşmiş Milletler'in Reformu", Prof. Dr. Güven Sak "Türkiye ve Latin Amerika’nın Karşılaştığı Ticaret ve Yatırım Zorlukları: Gelişmekte Olan Ülkeler İçin G-20'nin Önemi", Prof. Dr. Mehmet Necati Kutlu "2000'li Yıllar Sonrasında Türkiye'nin Latin Amerika'ya Yönelik Dış Politikası" başlıklı oturumlarda sunumlar yapacak.

G-20 Liderler Zirvesi için aralarında gazeteciler, delegeler ve organizatörlerin bulunduğu 15 bin kişinin Arjantin'e gitmesi bekleniyor. Zirveyi 3 binden fazla gazeteci izleyecek.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam