reklam
reklam

Arkas Spor Avrupa'da 14. sezonunda

Eklenme Tarihi: 20 Kasım 2018, Salı - 11:20   Okunma Sayısı: 132065
Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi'ne 8. kez katılacak Arkas Spor, bu sezon E Grubu'nda yer alacak.

İZMİR 

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Erkekler Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda mücadele edecek Arkas Spor, Şampiyonlar Ligi'nde 8. kez sahne alacak.

Erkekler Avrupa Challenge Kupası'nı 2009'da müzesine götüren Arkas Spor, erkeklerde Avrupa kupalarında bu başarıyı yakalayan ilk Türk ekibi oldu.

Bu sezon Avrupa'da üst üste 14. kez mücadele edecek mavi beyazlı ekip, daha önce Şampiyonlar Ligi'nde 7, CEV Kupası'nda 3, Challenge Kupası'nda 2 ve Top Teams Kupası'nda 1 kez yer aldı. İzmir temsilcisi, Avrupa'da 97 maçta 53 galibiyet ve 44 yenilgi aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde 2012'de dörtlü finale yükselen ve bunu başaran ilk erkek Türk takımı olan Arkas Spor, geçen yıl ise hiç galibiyet alamadığı grup aşamasında organizasyona veda etmişti.

E Grubu'nda yer alacak

E Grubu'nda İtalya'dan Sir Colussi Sicoma, Fransa'dan Tours VB ve Rusya'dan Dinamo ile mücadele edecek Arkas Spor, ilk hafta mücadelesinde yarın saat 19.00'da Atatürk Voleybol Vestel Venus Spor Kompleksi'nde Tours'u konuk ettikten sonra 18 Aralık Salı günü Rusya deplasmanında Dinamo Moskova ile karşılaşacak. 

Daha sonra 15-16 veya 17 Ocak 2019'da ve Sir Colussi Sicoma'yı konuk edecek mavi-beyazlı ekip, Dinamo, Tours VB (D) ve Sir Colussi Sicoma (D) maçlarıyla grup maçlarını tamamlayacak. 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam