reklam
reklam

Türk Telekom Altın Örümcek Web Ödülleri’nde iki ödül birden kazandı

Eklenme Tarihi: 15 Kasım 2018, Perşembe - 11:51   Okunma Sayısı: 150939
Türk Telekom, 16. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde “Türkiye’ye Değer” web sitesi ile En Erişilebilir Web Sitesi Kategorisi’nde, “Unutulmaz Maçlar” mikro sitesiyle de Spor Kategorisi’nde birinci oldu.

İnternet’in ‘Oscarları’ olarak adlandırılan 16. Altın Örümcek Web Ödülleri Halk Oylaması sonuçları açıklandı. Türk Telekom,iki ödüle birden layık görüldüğü 16. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde “Türkiye’ye Değer” web sitesi En Erişilebilir Web Sitesi Kategori’nde, “Unutulmaz Maçlar” mikro sitesiyle de Spor Kategorisi’nde birinci oldu.

Türk Telekom’un sosyal sorumluk projelerinin yer aldığı ‘Türkiye’ye Değer’web sitesi, kullanıcı dostu bir tasarıma ve interaktif içeriklere sahip web sitesi olma özelliği taşırken, web sitesi içerisinde dezavantajlı gruplar için projeler hakkında bilgiler, etkinlik duyuruları ve kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili haberler yer alıyor.

Türk Telekom Stadyumu web sitesi içerisinde yer alan “Unutulmaz Maçlar” hareketli animasyon çizimleriyle, akılda kalan unutulmaz Galatasaray maçlarından enstantaneleri ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam