reklam
reklam

Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi 2018-2019 Yönetim Kadrosunu Tanıttı

Eklenme Tarihi: 14 Kasım 2018, Çarşamba - 10:15   Okunma Sayısı: 240030
Her 2 yılda bir yapılan ve resmi adıyla Öğrenci Konseyleri olan temsilci seçimleri, bu yıl Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı kararıyla ileri bir tarihe ertelendi. YÖK Başkanlığı Hukuk Müşavirliği tarafından üniversitelere tebliğ edilen 79433 sayılı yazıyla seçim takviminin ve programının değiştirildiği belirtildi.

Bir çok üniversitede olduğu üzere Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi de alınan karardan etkilendi. Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığını iki senedir başarıyla yürüten Ahmet Kadir Çakır  da yeni  Öğrenci Konseyi seçimleri yapılana değin Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığını  yürütmeyi sürdürecek. 

Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi 2018-2019 Yönetim Kadrosunu Tanıtı

Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi 2018-2019 Öğretim Yılı boyunca görev  alacak olan yönetim kadrosunu kalabalık bir törenle, Süha Arın Konferans salonunda tanıttı . Görevine davam eden Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır ile  Başkan Vekili olarak  görevini sürdüren Tayyip Tuna ve tüm görev alan isimlerin yer aldığı Yönetim Kurulu duyuruldu.

Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite öğrencilerine sucuk ekmek ikramında bulundu

Tanışma toplantısında Fakülte,Enstitü,Yüksekokul Temsilcileri ve Bölüm Temsilcileri açıklandı. Daha sonrasında Rektör Prof. Dr. Şahin Karasr ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Çotuksöken’in katılımıyla Kültür Merkezi önünde sucuk ekmek ikramı yapıldı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam