reklam
reklam

AMERİKAN HASTANESİ FELİS’TEN 3 ÖDÜLLE DÖNDÜ

Eklenme Tarihi: 13 Kasım 2018, Salı - 12:42   Okunma Sayısı: 309804
Vehbi Koç Vakfı bünyesinde hizmet veren Amerikan Hastanesi, MediaCat tarafından düzenlenen yılın en etkili ve yaratıcı pazarlama projelerinin yarıştığı Felis Ödülleri’nde bu yıl ödüle layık görüldü. Amerikan Hastanesi, “Kalbi Sanat İçin Atanlar” interaktif pano çalışmasıyla, Gerilla Projesi kategorisinde “Felis”, Açıkhava Tanıtımı kategorisinde “Başarı” ödülünü aldı. Amerikan Hastanesi, ayrıca Yanny-Laurel Odyoloji ünitesi videosuyla Gerçek Zamanlı Pazarlama kategorisinde “Felis” ödülünün sahibi oldu.

MediaCat tarafından düzenlenen yılın en etkili ve yaratıcı pazarlama projelerinin ödüllendirildiği Felis Ödülleri’nde bu yıl, Türkiye sağlık sektörünün öncüsü konumuna sahip Amerikan Hastanesi ödüle layık görüldü. Amerikan Hastanesi, “Kalbi Sanat İçin Atanlar” interaktif pano çalışmasıyla, Gerilla Projesi kategorisinde “Felis”, Açıkhava Tanıtımı kategorisinde “Başarı” ödülü aldı. Ayrıca Yanny-Laurel Odyoloji ünitesi videosuyla da Gerçek Zamanlı Pazarlama kategorisinde “Felis” ödülünü almaya hak kazandı.

VKV Amerikan Hastanesi, sağlık alanındaki vizyonundan hareketle sanata olan desteğini Contemporary İstanbul’da ve hastane içinde hazırladığı interaktif bir stand ile ortaya koydu. Dijitalle tasarımın buluştuğu bu alan için realizmden pop art’a, fütürizmden sürrealizme kadar 10 farklı sanat akımını betimleyen anatomik kalpler tasarlandı. Alanı ziyaret edenler, stetoskop aracılığıyla, her bir kalpte farklı bir sanat akımının öyküsünü, nelerden etkilendiğini ve akımın önemli isimlerini dinleme fırsatı buldu. Proje, reklam ve pazarlama endüstrisinde etkili yaratıcılığın pazarlama çalışmalarındaki rolünü vurgulaması ve yaratıcı dünyaya katkı sağlayan tüm ekiplerin başarılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Mediacat Felis Ödülleri’nde aldığı Sağlık İletişimi Bölümü Gerilla Projesi kategori birinciliği ödülünün sahibi oldu. VKV Amerikan Hastanesi Açıkhava Tanıtımı kategorisinde “Başarı” ödülü aldı. Ayrıca Yanny-Laurel Odyoloji ünitesi videosuyla Gerçek Zamanlı Pazarlama kategorisinde de “Felis” ödülü aldı.

 

Fotoğraf Altı Bilgisi:

Ajans Başkan Yardımcı Betül Gültekin

Marka Sorumlusu Deniz Sınır

Müşteri İlişkileri Direktörü Simla Pala

Amerikan Hastanesi Operasyon Müdürü Yasemin Uygurmen

Amerikan Hastanesi Kurumsal İletişim Yöneticisi Seda Acar

Yaratıcı Ajans Başkanı Çağlar Gözüaçık

Grup Kreatif Direktör Sadık Sakin

Reklam Yazarı Öncü Özsu

Art Direktör Gizem Kuşçu

Art Direktör Mert Güven Kayayalp

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam