reklam
reklam

Yüzügüler,Bingöl’ü  acı gününde yalnız bırakmadı

Eklenme Tarihi: 8 Kasım 2018, Perşembe - 11:51   Okunma Sayısı: 160022
CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün annesi Muteber Bingöl için Kocatepe Camisi’nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Bingöl ailesinin yanı sıra CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan Hikmet Çetin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve PM üyeleri, CHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Fikret Yüzügüler, partililer, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı ile çeşitli partilerin temsilcileri de  katıldılar.

Fikret Yüzügüler’den Tekin Bingöl’e baş sağlığı dileği

Maltepe'nin sevilen isimlerinden olan CHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı  ve Maltepe Emlak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Yüzügüler de cenaze törenine gelişinde taziyeleri kabul eden CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’e, “başsağlığı” dileklerini iletti.

Ankara Kocatepe Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Yüzügüler, Muteber Bingöl’ün tabutuna omuz verdi. Bingöl’ün cenazesi, defnedilmek üzere Cebeci Asri Mezarlığı’na götürüldü.

Biz de gazetemiz olarak annesi Muteber Bingöl’ü kaybeden CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl ve ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam