reklam
reklam

Ankara'da '2. Latin Amerika Karayip Filmleri Haftası' başladı

Eklenme Tarihi: 5 Kasım 2018, Pazartesi - 11:06   Okunma Sayısı: 132035
Başkentte 2. kez düzenlenen etkinlik kapsamında, Latin Amerika ve Karayip ülkelerine ait 9 filmin gösterimi yapılacak.

Türkiye'deki Latin Amerika ve Karayip ülkeleri büyükelçiliklerinin Ankara'da düzenlediği "2. Latin Amerika Karayip Filmleri Haftası" etkinliği başladı.

Latin Amerika ve Karayip ülkelerinin Ankara'daki büyükelçiliklerinin, Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde düzenlediği etkinliğe, Türkiye'nin yeni Brazilya Büyükelçisi Murat Ateş, Brezilya'nın Ankara Büyükelçisi Eduardo Riccardo Gradilone Neto ve Küba'nın Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunez'in yanı sıra çok sayıda diplomatik misyon temsilcisi katıldı.

Etkinliğin ilk gününde davetliler, Brezilya yapımı "Çöplük" isimli filmi izledi.

Başkentte 7, 11 ve 21 Kasım tarihlerinde de devam edecek etkinlik kapsamında, Brezilya'nın yanı sıra Kolombiya, Küba, Meksika, Arjantin, Kosta Rika, Peru, Şili ve Venezuella'dan toplam 9 film izleyicilerle buluşacak.  

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam