reklam
reklam

Ağbaba, Bakan Efkan Ala’ya soru önergesi verdi

Eklenme Tarihi: 16 Aralık 2014, Salı - 13:00   Okunma Sayısı: 155761

Ağbaba, köylülerin güvenlik güçleri tarafından darp edildikleri iddialarının araştırılmasını istedi.
Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, konuyla ilgili İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından cevaplandırılması istemiyle TBMM Başkanlığı’na bir de soru önergesi verdi.

Olayların ardından köy temsilcileri CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’dan yardım talebinde bulundular. Konuyu tüm yönleriyle araştıracaklarını kaydeden Ağbaba, özellikle köylülere yapılan kötü muamele varsa bunu asla kabul etmeyeceklerini belirtti.

Sulama suyu probleminin tüm şehirlerin ortak problemi olmaya devam ettiğini kaydeden CHP’li Ağbaba, pek çok yerde su nedeniyle çıkan olaylarda insanların yaşamlarını yitirmesinin üzüntü verici olduğunu kaydetti. Son olarak Çelikhan İlçesi’nde meydana gelen olaylarda bir korucunun şehit, bir korucunun ise ağır yaralandığı olayların ardından vatandaşları sağduyuya çağıran Ağbaba, yetkilileri de olayların daha fazla büyümemesi için göreve davet etti. Ağbaba, güvenlik güçlerinin vatandaşlara kötü muamelesi konusundaki iddiaların da bir an önce araştırılarak kamuoyuna açıklanmasını istedi.

Şehit korucuya Allah’tan rahmet, yaralı korucuya acil şifalar dileyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, konuyla ilgili İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından cevaplandırılması istemiyle TBMM Başkanlığı’na bir de soru önergesi verdi. 

Kaynak: İHA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam