reklam
reklam

“İŞ’TE ŞANS KİTABI” MADDİ OLANAKLARI YETERSİZ ÇOCUKLARIN ŞANSI OLACAK

Eklenme Tarihi: 31 Ekim 2018, Çarşamba - 09:40   Okunma Sayısı: 155433
Seda Erzen tarafından kaleme alınan ve iş dünyasından, düşlerini hayata geçirebilmiş sekiz başarılı iş insanı ve dört arkadaşının ilham verici öykülerini konu alan “İş’te Şans” isimli kitabın satışından yazarın elde edeceği gelir, TED’in başarılı ancak maddi olanakları yetersiz çocukların eğitimlerine devam edebilmesi amacıyla kurduğu burs fonuna aktarılacak. 

İSTANBUL

Seda Erzen tarafından kaleme alınan “İş’te Şans” birçok kişinin tanıdığı, düşlerini hayata geçirmiş sekiz çok değerli iş insanının ve dört arkadaşının ilk iş tecrübelerinden faydalanarak yazılmış bir başucu kitabı olmaya aday. Yazar Seda Erzen, Abaküs Yayınları’ndan çıkan kitabını şu sözlerle anlatıyor: “Dört yakın arkadaşım ve sekiz çok değerli iş insanının iş hayatındaki farklı yolculuklarını anlattığım bu kitapta, okuyucuların pratik çalışma ile kendi değerlerini bulmasına, özgeçmişlerini etkili hale getirmesine yardımcı olmayı hedefliyorum. İş hayatında yer alan herkesin ihtiyaç duyabileceği iş kanunu hakkında ufak bilgileri de sunduğum bu kitapta yer verdiğim yaşanmış hikâyelerle, okuyucunun “şans” dediğimiz kelimenin anlamını da bulmasını arzu ediyorum. Ayrıca bu kitabı satın alarak gelir düzeyi düşük çocukların eğitimi için Türk Eğitim Derneği’ne katkı sağlayacaksınız. Hayatında şansı yakalamak isteyen miniklerin düşlerine ortak olduğunuz için teşekkürler.”

Kitapta röportajla yer alan ünlü isimler ise şöyle: Bedriye Hülya, Cemalettin Sarar, Cemal Karabel, Ertan Çakır, Ümit Boyner, Mustafa Ünal, Dr. Soner Canko, Dr. Zehra Güngör.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZEHRA EVCİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam