reklam
reklam

HEM ŞEHİTLERİ ANDI HEM DE CUMHURİYETİN 95. YILINI KUTLADI...

Eklenme Tarihi: 30 Ekim 2018, Salı - 10:16   Okunma Sayısı: 129022
HEM ŞEHİTLERİ ANDI HEM DE CUMHURİYETİN 95. YILINI KUTLADI...
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Görece Açık Hava Sahnesi'nde İzmirli'lerle buluşan Niran Ünsal, Cumhuriyet coşkusunu sahnede yaşadı.  
 
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve Menderes Kaymakamı  Bahri Tiryaki, konser alanına kortej eşliğinde Cumhuriyet yürüyüşü yapan gaziler, efeler ve halk ile birlikte geldi.  Konser öncesinde "Şehit Uzman Çavuş Gökhan Bayraktar" adına Menderes Belediyesi tarafından yaptırılan, park, Başkan Bülent Soylu, Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki ve gazilerin kestiği kurdele ile  halkın kullanımına açıldı.
 
Kurdele kesiminin ardından başlayan konserde ünlü şarkıcı Niran Ünsal  sahneye "İzmir Marşı'nı" seslendirerek çıktı. Yüzlerce kişi Ünsal'a, söylediği marşta eşlik ederken, Türk Bayrakları her bir yanda dalgalandı. 
 
Sahnede devleştiği gecede seyircilerle zaman zaman sohbette eden Niran Ünsal "İzmir'e uzun zaman sonra tekrar geldim. Çok heyecanlıyım, benim güzel memleketim. İzmir'de büyüdüm. Bizleri burada bir araya getiren Menderes Belediye Başkanına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Tüm Menderesliler'in Cumhuriyet Bayramını kutlarım." diyerek duygularını dile getirdi.
 
'Bu gece bir çok marş söyleyeceğim.' diyen Niran Ünsal İzmir Marşı'nın yanı sıra "Onuncu Yıl Marş'nı" da söyledi. Marşın ardından geçtiğimiz yıl Mardin'de şehit düşen Gökhan Bayraktar'ı anan şarkıcı, "Bu bayrakta onların kanı var. O yüzden bu bayraklar öpülüyor. Bayrağı bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun, mekanları zaten cennet." dedikten sonra "İzmir Marşı'nı" bir kez daha okudu. Duygusal anların yaşandığı gecenin finalinde Menderes Belediye Başkanı'nın kendisine takdim ettiği çiçeği alarak alkışlar eşliğinde konserini noktalayan Niran Ünsal tüm yurtta yaşanan coşkuya Menderes halkı ile birlikte katılmış oldu.
 
 
 
 
 
Kaynak: SON-AN GAZETESİ
Editör: SON-AN GAZETESİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam