reklam
reklam

Işık Üniversitesi Öğrencilerini İş Hayatına Hazırlıyor

Eklenme Tarihi: 26 Ekim 2018, Cuma - 11:25   Okunma Sayısı: 162832
Işık Üniversitesi Kariyer ve Mezunlar Ofisi, düzenlediği ‘21. Yüzyılın Kariyerlerini Planlama ve Profesyonel İş Hayatına Giriş’ eğitimleri ile Işıklı öğrencileri iş ve kariyer hayatına hazırlıyor.

Sunduğu nitelikli eğitimin yanı sıra öğrencilerinin iş ve kariyer hayatına donanımlı ve yetkin bir şekilde adım atmalarını hedefleyen Işık Üniversitesi, bu amaçla öğrencilerine yönelik ‘21. Yüzyılın Kariyerlerini Planlama ve Profesyonel İş Hayatına Giriş’ eğitimleri düzenledi.

 

Işık Üniversitesi Kariyer ve Mezunlar Ofisi tarafından düzenlenen, Maslak ve Şile kampüslerinde toplam 4 hafta sürecek eğitimlerin ilk iki haftasında öğrencilere, mezuniyet sonrası profesyonel iş hayatına geçiş, kariyer planlama, Cv hazırlama teknikleri, mülakat teknikleri, staj yeri seçimi ve başvuru aşamaları, beden dili kullanımı, iş hayatına adaptasyon, nezaket kuralları konularında eğitimler veriliyor.

 

Eğitimlerin sonraki iki haftasında ise öğrenciler; liderlik yetkinlikleri, değişim yönetimi, etkili iletişim, profesyonel iş hayatında kişisel imaj, iş hayatında kişisel gelişim ve zaman yönetimi konularında eğitim alacak. Toplam 4 hafta sürecek eğitimlerin en az 3 haftasına katılan öğrenciler sertifika almaya hak kazanacaklar.

 

 

 

FMV IŞIK ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA:

Eğitim-öğretim hayatına 1996 yılında başlayan Işık Üniversitesi bugün 5 Fakültede 41 programıyla lisans, 2 Yüksekokulda 21 programıyla ön lisans, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitülerinde 30 yüksek lisans ve 6 doktora programıyla lisansüstü, Yabancı Diller Okulu ve Sürekli Eğitim Merkezi ile ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilere eğitim olanağı sağlamaktadır. Feyziye Mektepleri Vakfı’nın 132 yıllık kültürüyle hayat bulan Işık Üniversitesi, günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilen modern altyapısı, derslikleri, yurtları, kütüphaneleri, sosyal ve spor tesisleri, sanat galerisi ile 490 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Şile Kampüsü ve İstanbul iş dünyasının merkezinde Maslak Kampüsü ile hizmet vermektedir. 

Kaynak: SON-AN GAZETESİ
Editör: SON-AN GAZETESİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam