reklam
reklam

Meme Kanserine Özel: İyi Bak Kendine Atölyesi

Eklenme Tarihi: 25 Ekim 2018, Perşembe - 12:41   Okunma Sayısı: 132929
Kanser Savaşçıları Derneği, kanser tanısı alan kadınlara özel güzellik ve sağlık dolu atölyesinde Meme Kanseri Farkındalık Ayı’na özel sadece meme kanseri tanısı alan kadınları ağırladı.

İSTANBUL 

Atölyeye katılarak tedavi gören kadınlara destek olan oyuncu Şilan Makal, katılımcılarla sohbet edip onlara makyaj yaptı.

Kanser Savaşçıları Derneği, kanser tedavisi gören kadınları bu zorlu süreçte hastalıktan uzaklaşıp, güzellik dolu keyifli bir gün geçirmeleri amacıyla bir yıldır İyi Bak Kendine atölyeleri düzenliyor. Hastalık ve tedavinin neden olduğu saç, kaş kaybı, cilt renginin farklılaşması vb. fiziksel değişikliklerle baş etmelerini kolaylaştıracak yöntemlerle ilgili uygulamalı eğitimlerin verildiği atölyelerde kadınlar hem güzellik ve sağlık dolu keyifli bir gün geçiriyor hem de birbirleriyle deneyimlerini paylaşıyor.

Meme kanseri savaşçılarına en güzel destek

Genç oyuncu Şilan Makal, Kanser Savaşçıları Derneği’nin Meme Kanseri Farkındalık Ayı’na özel Koç Üniversitesi Hastanesi'nde düzenlediği İyi Bak Kendine atölyesine katılarak kadınlara makyaj yaptı.

Kanserle mücadele eden kadınlarla bir araya gelen Makal, tanı alanlara bol bol sohbet etti. Makyaj uzmanlarıyla beraber katılımcıların makyajlarına da destek veren güzel oyuncu, “İyi ki geldim, çok mutluyum. Bilinçlendim, çok güzel insanlarla tanıştım.” dedi.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam