reklam
reklam

Tatlıların keyfi Özsüt’te çıkıyor

Eklenme Tarihi: 25 Ekim 2018, Perşembe - 12:21   Okunma Sayısı: 151220
Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, sımsıcak kahvelerinin yanında sunduğu birbirinden lezzetli Cheesecake’leriyle lezzet şöleni yaşatıyor. İster yemek sonrası ister gün içerisinde tatlı bir kaçamak olsun, Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından hazırlanan cheesecake’ler, en kaliteli çekirdeklerle hazırlanan kahvelerle tadına doyulmaz bir uyum yaratıyor.

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, gün içerisinde tatlı bir mola vermek isteyenlere çok lezzetli tatlar sunuyor. Bir araya gelince tadına doyulmaz bir ahenk yaratan kahve ve cheesecake’ler soğuk sonbahar aylarına mutluluk katıyor.

Vişneliden Çikolatalıya her zevke uygun bir tat bulunuyor

Özsüt’ün Cheesecake’leri bademli kıtır sable hamuru ile hazırlanıyor. Kıtır katmanın üzerinde bulunan özel Özsüt kremasına ise en taze mevsim meyveleri veya enfes çikolata sosu eşlik ediyor. Frambuaz, çikolata, vişne veya limon ile lezzetlendirilen Fransız usulü Cheesecake, lezzeti bambaşka bir noktaya taşıyor.

 

Espressoda karamel, filtre kahvede fındık lezzeti

Özsüt’te kahveseverler aradıkları her tadı kolaylıkla bulabiliyor. Macchiato’dan White Chocolate Mocha’ya, Caffé Americano’dan Iced Latte’ye uzanan geniş kahve seçenekleri; tatlıların yanında keyifle tüketiliyor. En kaliteli kahve çekirdeklerinden üretilen, Espresso, yoğun tadı ile kahve severlere her yudumda mutluluk veriyor. Özel kahve çekirdeklerinin harmanlandığı Filtre Kahve ise, yumuşak içimi ile kahve müdavimlerinin vazgeçilmezi oluyor.

 

Özsüt hakkında:

Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 46 ilde 180’in üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt, Infinity Invest Holding’in 2014 yılında gerçekleştirdiği satın almanın ardından yatırımlarını yurt dışında artırdı. Bu doğrultuda, Azerbaycan’da bulunan mağazanın yanı sıra, başkent Bakü’de iki mağaza daha açıldı. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.

 
Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam