reklam
reklam

İSTANBUL MODA AKADEMİSİ’NDE YENİ EĞİTİM DÖNEMİ BAŞLIYOR

Eklenme Tarihi: 23 Ekim 2018, Salı - 12:33   Okunma Sayısı: 151257
Öğrencilerine mesleklerini dünyanın her yerinde icra edebilecek çağdaş bir bakış açısı kazandırmak misyonuyla moda endüstrisinin gelecek nesillerini yetiştiren İMA’da yeni eğitim dönemi başlıyor.

 İMA, güz döneminde açtığı “Akademik Programlar” ve “Profesyonel Gelişim Programları” ile geleceğe dair kurulan hayallerin adresi olmaya devam ediyor.

İstanbul Moda Akademisi, moda alanında yetenekli, bu alanda kariyer yapmayı hedefleyen gençleri, akademik bir bakış açısı ile değerlendirerek Türkiye’nin moda alanında en yetkin eğitmen kadrosuyla hayat boyu sürecek bir moda yolculuğuna çıkarıyor.

Profesyonel akademik kadrosuyla uluslararası standartlarda bir eğitim sunan İMA’daAkademik Programlar, Moda Tasarımı ve Teknolojisi Lisans Programı, Moda Tasarımı ve Yönetimi Lisansüstü Diploma Programı, Moda Tasarımında Kalıp ve Model Geliştirme, Güzel Sanatlara Hazırlık ve Portfolyo Programı ile Güzel Sanatlara Hazırlık Portfolyo ve Çizim Programı bölümlerinden oluşuyor.

İMA, hafta içi ve haftasonu esnek saatlerde devam eden Profesyonel Gelişim Programları (PGP); Moda Tasarımı Diploma Programı, Moda Yönetimi, Moda İletişimi ve Medya, Teknoloji ve Ürün Geliştirme gibi modanın her alanında iş gücüne ihtiyaç olan eğitim seçenekleri sunuyor.

İMA’da eğitim süreci boyunca Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcılarıyla ve sektörün alanında lider markaları iş birlikleri kapsamında başarılı projeler gerçekleştiriliyor. Bu vesileyle öğrenciler sektörle tanışırken kendilerini de sektöre tanıtarak iş hayatına atılmakta avantaj yakalıyor.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam