reklam
reklam

Yüksel Çiftçi De Kartal’daki Secim Yarışına Katıldı

Eklenme Tarihi: 23 Ekim 2018, Salı - 10:26   Okunma Sayısı: 130774
Yerel seçimlerin en  çekişmeli ilçelerinden olan Kartal’da AK Parti,CHP,MHP ve İyi Parti’den bir çok isimin yer alması yerel basının da bu ilçeye dikkatleri çevirmesine yol açtı.

İlçenin mevcut belediye başkanı  CHP’li Op.Dr.Altınok Öz geçtiğimiz günlerde 2019 Yerel Seçimleri için adaylık başvurusu yapmadığını ancak parti yönetiminin  görevlendirmesiyle Kartal’da veya başka bir yerde seçimlerde CHP adına yarışabileceğini ifade etmiş ve “ Aday olmayacağım demek ayrı şey, adaylık başvurusu yapmayacağım demek ayrı şey. ‘Partim devam et’ derse devam ederim” demişti.

2009’da ilk defa görev başına geçen Op.Dr.Altınok Öz’le o dönemde beraber çalışan dönemin  CHP ilçe başkanı  Yüksel Çiftçi   de oldukça geniş katılımlı bir basın toplantısıyla Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. 2009 ruhuyla yeniden Kartal’ı 2019’da kazanacaklarını ifade eden Çiftçi, Kartal halkının yüreğine girmek için göreve talip olduğunu belirtti.

Yüksel Çiftçi “17 yıl sonra belediye başkan adayımızla üyesinden ilçe yönetimiyle ve CHP gönüldaşlarıyla birlikte Kartal halkına kendimizi teslim ederek gerçek bir başarı elde ettik.  Bu süreç içinde yerelde sosyal demokrasinin, sosyal belediyeciliği, adaletin nasıl olacağını ilçe halkına göstermeye çalıştık. Eksiklikleri gördüğümüz ve bunları tamamlamak için göreve talip olduk.”

Basın toplantısı düzenleyen ve vefayı ön planda tutacaklarını dile getiren Çiftçi,  2009 yılında seçimleri kazanarak bir tarih yazdıklarının da altını çizdi ve  “17 yıl sonra belediye başkan adayımızla üyesinden ilçe yönetimiyle ve CHP gönüldaşlarıyla birlikte Kartal halkına kendimizi teslim ederek gerçek bir başarı elde ettik.  Bu süreç içinde yerelde sosyal demokrasinin, sosyal belediyeciliği, adaletin nasıl olacağını ilçe halkına göstermeye çalıştık. Eksiklikleri gördüğümüz ve bunları tamamlamak için göreve talip olduk ”dedi.

Belediye Başkan aday adayı olurken, kimseye belediye başkan yardımcılığı, meclis üyeliği veya birilerine kazanç sözü vermediğini dile getiren Çiftçi, 2009 yerel seçimlerinde 17 yıl sora belediyeyi kazandıklarını ancak muktedir olamadıklarını vurguladı. Öncelikle ahde vefalı olacaklarını ve kazanmaları halinde muktediriyatı yaşayacaklarını vurgulayan Çiftçi, “Bilgi ve birikimimle partime artı kazandıracağıma inandığım için aday gösterileceğime inanıyorum.  Saha çalışmalarımızda farklı cenahlardan kanat önderleri de bizimle olacak. Emeğe sahip çıkıp saygı göstereceğiz ”diye konuştu.

Kendisinin aday gösterilmesi halinde Kartal’da CHP’nin üçüncü dönem belediyeciliğini kazanacaklarını inandıklarını dile getiren Çiftçi yaptıpı konuşmasında , din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan tüm Kartallıları kucaklayacaklarını söyledi. 2009 ruhuyla, 2019 yılında da aynı başarıyı elde edeceklerini kaydeden CHP ilçe eski Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı Yüksel Çiftçi, yerel ekonomiyi kalkındıracak projeleri hayata geçireceklerini de dile getirerek “Genç yaşta siyasete girmem nedeniyle büyük ideal ve hedeflerim vardı. Ben bu hedeflerimi ve Kartal’ın ideallerini tamamlamaya adayım. Kartal’ı hak ettiği yere getirmek ve Kartallıların yüreğine girmek için göreve talibim. Elimizi vicdanımıza koyarak Kartalı farklı yere getireceğiz. Kartalı bir çatı görerek, din dil ırk ve mezhep ayrımı yapmak bize zul gelir ”dedi. İSPARK ve stadyumlardan, tiyatro, sinemalara kadar sosyal belediyeciliği ve adaletin olacağı şekilde hareket edeceklerini söyleyen Çiftçi “ İSPARK’ta 5 lira olan oto park ücretini orada çalışanların maaşlarını çıkartacak bir şekilde ayarlayarak 1 TL yapacağız. İnsanlarımız arabası çekilecek korkusuyla sahile inemiyor.  Kreşlerinden yaşlı bakım evlerine kadar ekonomik hiçbir getirisi olan projeler değil, belediye olarak ekonomisini karşılayacak projelerle geleceğiz ”dedi.  Kartalspor’un bu günkü halinin de kendilerini üzdüğünü ifade eden Çiftçi, “Stadın olduğu yere 15 bin kişilik yeni bir stadyum yapacağız.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam