reklam
reklam

Dünyaca ünlü GESS Fuar ve Konferansları, 25 Ekim'de başlıyor!

Eklenme Tarihi: 22 Ekim 2018, Pazartesi - 14:58   Okunma Sayısı: 187964
GESS Turkey, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğü destekleriyle bu yıl ikinci kez düzenleniyor…

Eğitim alanındaki ulusal ve uluslararası firmaların en yeni ürünlerini sergilediği, uzman isimlerce eğitim çalışanlarının yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olacak sunumların düzenlendiği ve uygulamalı atölye çalışmalarıyla tüm dünyadan eğitimcilerin bir araya geldiği ünlü GESS Fuar ve Konferansları serisinin Türkiye’deki ikinci buluşması 25 – 27 Ekim tarihlerinde gerçekleşiyor. MEB Bakan Yardımcısı Reha DENEMEÇ, YEĞİTEK Genel Müdürü Anıl YILMAZ ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI’nın da bulunacağı törenle 25 Ekim Perşembe günü kapılarını açacak olan GESS Turkey, sektörünün geleceğinde söz sahibi olmayı hedefleyen eğitim profesyonellerini çatısı altında buluşturuyor.

 

WOW İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleyecekleri etkinlik hakkında bilgi veren İFO Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Seda Bozkurt; Bakanlığın yayınladığı örgün eğitim raporuna göre 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kademelerinde toplam 17 milyon 885 bin 248 öğrenci, 686 bin 800 derslikte eğitim görüyor. Türkiye genelindeki 65 binin üzerinde okulda görev yapan öğretmen sayısı ise 1 milyon 30 bin 130. 2018 bütçesi 92,5 milyar lira olan Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu yıl eğitime ayırdığı rakam ise 19,2 milyar lirayı buluyor. Bu rakamlara özel okul yatırımları da eklendiğinde, Türkiye’deki eğitim pazarının büyüklüğü devasa boyutlara ulaşıyor. GESS Turkey, eğitim sektörüne yönelik farklı çözüm, sistem, teknoloji ve uygulamaları bir arada sunuyor. Tüm öğretmenler, okul müdürleri, müdür yardımcıları, eğitim kurumlarının satın alma ve idari işler departman yöneticileri ile özel okul gruplarının sahipleri, alanlarıyla ilgili yenilikleri GESS Turkey 2018’de bulabilecek” dedi.

 

Aralarında Emko, Benmaker, Pikade, Robotistan, Techknowledge, Little Thinking gibi firmaların da olduğu katılımcılarının eğitim alanındaki en yeni teknolojilerini bir arada sergileyeceği organizasyon, üç güne yayılan katılım sertifikalı ve ücretsiz konferans programına da ev sahipliği yapıyor. Etkinliğin Bakanlık tarafından organize edilen konferanslar ayağında konusunda uzman konuşmacılar eğitimde Harezmi modeli, hibrit sınıflar, FATİH projesi, geleceğin sınıfları, Etwinning, siber güvenlik ve sosyal medya gibi başlıkları anlatacak.

 

“Bright Ideas” sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı GESS Turkey, dersliklerdeki eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılması amacıyla öğretmenlere, teknolojinin sınıf ortamında nasıl bir etki yaratabileceğini görebilme fırsatı sunan, öğrencilerin ise daha etkin şekilde öğrenmelerine yardımcı yenilikçi çözümlere ev sahipliği yapacak. Fuarla eş zamanlı düzenlenen ve tüm içeriklerin ücretsiz olduğu GESS konferanslarında ise eğitim profesyonelleri, geleceğe yön veren anlatımlar ve interaktif sunumlar gerçekleştirecek.

 

25 – 27 Ekim 2018 tarihlerinde WOW İstanbul Kongre Merkezi’nde ikincisi düzenlenecek olan GESS Turkey hakkında detaylı bilgi için www.gess-turkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: SON-AN GAZETESİ
Editör: SON-AN GAZETESİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam