reklam
reklam

Eğitimci-Yazar Yaşar Geler’in imza gününe yoğun ilgi

Eklenme Tarihi: 19 Ekim 2018, Cuma - 10:48   Okunma Sayısı: 177591
Eğitimci-Yazar ve Maltepe Ardahanlar Derneği Başkanı  Yaşar Geler " Bana Çıldır'ı Anlat "adlı ilk kitabının tanıtımını yaptı. Maltepe Belediyesi Prof.Dr Türkan Saylan Kültür Merkezinde yapılan imza ve söyleşide kendisi de Ardahan-Çıldırlı olan Yaşar Geler'i yalnız bırakmadılar. Söyleşide Yaşar Geler'in öğretmenleri Nuri Bozkurt, Gani Yurtseven, Fehim Öztürk, Zübeyt Çelik ve Arif Asutay Çıldır'da öğretmenlik yaptıkları dönmede yaşadıkları anıları anlattılar.

Etkinlikte Yazar Olcay Kasımoğlu'nun doğaçlama ile okuduğu şiir hayranlıkla dinlendi. Halen öğretmenlik mesleğine devam eden Yaşar öğretmenin küçük öğrencileri de öğretmenlerini yalnız bırakmadı.

Eğitimci-Yazar ve Maltepe Ardahanlar Derneği Başkanı  Yaşar Geler’den teşekkür mesajı

İmza gününden sonra Eğitimci-Yazar ve Maltepe Ardahanlar Derneği Başkanı  Yaşar Geler bir teşekkür mesajı yayımlayarak destekçilerine ve okurlarına teşekkür etti.  Geler’in mesajında şu cümlelere yer verildi.

“Değerli dostlarım, çıkarmış olduğum ‘’Bana Çıldır’ı Anlat’’ isimli ilk kitabımla bir anlamda edebiyat dünyasına da ilk adımımı atmış bulunuyorum. Bu amaçla kitabımın ilk tanıtım, imza ve söyleşi gününde yakından uzaktan gelip katılım sağlayan yaklaşık 400 kişilik arkadaş ve dostuma sonsuz teşekkürler ediyorum. Beni sınırsız mutlu ve onurlu kıldılar. Özellikle de Çıldırlı olmadıkları halde Çıldır’da görev yapmış ve bizleri yetiştirmiş olan çok değerli öğretmenlerimizden Tekirdağ Malkara'lı Fehim Özdoğan, İzmit'li Gani Yurtsever, Ardahanlı Nuri Bozkurt, Karslı Arif Asutay ve Karslı Zübeyt Çelik’e teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.

Öncelikle ailem olmak üzere, velilerim, hemşerilerim, arkadaşlarım, dostlarım, STK başkan ve yönetimleri, kurum temsilcileri, yeni kuşak öğrencilerim ve takip eden basın mensubu dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca salonu tahsis eden Maltepe Belediye Başkanı, Kültür Müdürlüğü ve tüm Kültür merkezi çalışanlarına ilgi, yardım ve destekleri için teşekkür eder, tüm kamuoyuna saygılar sunarım.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam