reklam
reklam

Kolot Şampiyonluk İçin Belçika’da

Eklenme Tarihi: 16 Ekim 2018, Salı - 12:32   Okunma Sayısı: 146617
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED desteğinde Turkish National Teamsporcusu olarak ülkemizi ‘Belçika Rotax Max Challenge’ serisinde temsil eden 12 yaşındaki milli sporcumuz Ömer Asaf Kolot, 20-21 Ekim tarihlerinde Belçika’da Genk pistinde serinin 5. ve son yarışında mücadele edecek.

Bu sezon Türkiye Karting Şampiyonası’nda da yarışmayı sürdüren genç sporcu,Belçika Rotax Max Challenge serisinde Mini Max kategorisinde 7 farklı ülkeden 18 rakibine karşı mücadele ediyor. Özellikle son iki yarışta kaydettiği hızlı tur zamanlarıyla dikkat çeken ve podyumda yer alan temsilcimiz, son yarış öncesi 110 puana sahip Hollandalı rakibi Thom Reinaerdts’ın 13 puan ardında ikinci sırada yer alıyor.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam