reklam
reklam

GÖRME ENGELLİLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Eklenme Tarihi: 15 Ekim 2018, Pazartesi - 12:49   Okunma Sayısı: 136659
Küçükçekmece Belediyesi, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü kapsamında ilçedeki görme engellileri kahvaltı organizasyonunda bir araya getirdi.

Selçuklu Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen 50 engelli vatandaşa görme engellilerin bağımsızlığını ve özgürlüğünü ifade eden beyaz baston hediye edildi.

Kahvaltıya AK parti İstanbul İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Engelliler Koordinasyon Merkezi (EKM) Başkanı Yücel Yıldızhan, AK Parti Küçükçekmece Sosyal Politikalar Başkanı Yeliz Özel, Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı.

Organizasyonda protokol üyeleri görme engelli vatandaşlarla sohbet ederek, talep ve beklentilerini dinledi.

“KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜRLER”

Yüzde 5 görme engelli Ercan Bican (47) Küçükçekmece Belediyesi’ne kendileri için özel olan Beyaz Baston Görme Engelliler Günü’nü unutmadıkları için teşekkür etti.

Yüzde 100 görme engelli Satılmış Duran(56) “Küçükçekmece Belediyesi’nin görme engelliler için ilçede sağladığı kolaylıklara teşekkür ederiz.

Beyaz baston bizler için çok önemli. Ağaç, tabela, merdiven, iniş çıkış ne varsa bizden önce baston gördüğü için bize çok yardımcı oluyor. O olmadan yürümemiz mümkün değil” dedi.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam