reklam
reklam

“MÜSLÜM yazılır BABA okunur” MÜSLÜM FİLMİNİN BİLETLERİ ÖN SATIŞTA

Eklenme Tarihi: 12 Ekim 2018, Cuma - 12:35   Okunma Sayısı: 233135
AYLA’da olduğu gibi ülkemiz sinema tarihini baştan yazmaya hazırlanan Dijital Sanatlar’ın bu yıl çektiği üç filmden biri olan ve ünlü sanatçı Müslüm Gürses’in yaşamını beyaz perdeye taşıyan MÜSLÜM filminin biletleri tüm sinemalarda ön satışta.

Ölümünün üzerinden geçen yıllara rağmen Türkiye’nin doğusundan batısına her yaştan insanın sevgi ve saygıyla andığı, şarkılarını dinlediği Müslüm Gürses’in hayatını beyazperdeye yansıtmaya hazırlanan MÜSLÜM filminin biletleri tüm sinemalarda ön satışa sunuldu.

 

Çocukluğundan itibaren acılarla ve müzikle şekillenen, bir ömre birkaç ömür ve dillere destan bir aşk sığdıran Müslüm Gürses’in hayatına farklı pencereler açmaya hazırlanan MÜSLÜM filmi, sanatçının şimdiye kadar bilinmeyen yönlerini de izleyiciyle buluşturacak.

 

Can Ulkay ve Ketche’nin yönettiği, Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un başrolde olduğu, dağıtımını CGV Mars’ın yaptığı film 26 Ekim’de vizyonda. Sinema tarihinde iz bırakmaya hazırlanan filmin biletleri Anadolu dahil sinema salonlarında, ön satışta.

Kaynak: SON-AN GAZETESİ
Editör: SON-AN GAZETESİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam