reklam
reklam

Gelecek Gençlerde

Eklenme Tarihi: 9 Ekim 2018, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 138363

Küçükçekmece Keyf'i Sefa Cafe'de yapılan kahvaltıya, Küçükçekmece Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Göksun Öz, AK Parti Küçükçekmece Spor Komisyonu Erkan İnce ve yönetim kurulu, Kulüp Başkanları,yöneticiler antrenörler ve hakemler katıldı.

Küçükçekmece Amatör ve Profesyonel Savunma Spor Kulüpleri Destekleme Derneği  Başkanı  Şafak Biçer “Herkesin spora maddi ve manevi yardımda bulunmamız gerekiyor. Spor insanların en önemli birleştirici güçlerinden biridir. Çocuklarımızı spora yönlendirip, sokaklardan spora çekmeliyiz. Spor kulüplerimiz bu çok önemli işi yapıyor. Spor kulüplerinde yöneticilik yapan herkes toplum lideridir. Spor kulüpleri olmasa, çocuklarımız kötü alışkanlıklara yönelir. Sporun ötesinde çocuklarımızı yarına hazırlamanın çabası içinde olmalıyız.”

Toplantıda bir  konuşma yapan Küçükçekmece Amatör ve Profesyonel Savunma Spor Kulüpleri Destekleme Derneği  Başkanı  Şafak Biçer, tüm katılımcılara davetlerine katıldıkları için teşekkür ederek, “İki yıl önce kurduğumuz Küçükçekmece Amatör ve Profesyonel Savunma Spor Kulüpleri Destekleme Derneği’mizin, Küçükçekmece’mize ve sporumuza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah derneğimizle birlikte Küçükçekmece sporu ve kulüplerimiz için çok güzel şeyler yapacağız .Biz gençlere hizmet etmek için buradayız. Gençlerimiz ve geleceğimiz için herkesin fedakarlık yapması gerekir. Siz kulüplerin ne kadar zorluklar içinde mücadele ettiğinizi iyi biliyorum. Herkesin spora maddi ve manevi yardımda bulunmamız gerekiyor. Spor insanların en önemli birleştirici güçlerinden biridir. Çocuklarımızı spora yönlendirip, sokaklardan spora çekmeliyiz. Spor kulüplerimiz bu çok önemli işi yapıyor. Bu yüzden hepimiz ilçemizde bulunan kulüplerimize geleceğimiz için destek olmalıyız Küçükçekmece’mize hayırlı olmasını diliyorum. Spor kulüplerinde yöneticilik yapan herkes toplum lideridir. Spor kulüpleri olmasa, çocuklarımız kötü alışkanlıklara yönelir. Sporun ötesinde çocuklarımızı yarına hazırlamanın çabası içinde olmalıyız. Belediye Başkanımız çalışma arkadaşlarıyla birlikte amatör spor kulüplerimize ellerinden geldiğince destek vermeye devam ediyor Sayın Belediye başkanımız ve ekibine de buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz.”  diye konuştu. 

Biçer kulüplerin yaşadıkları zorlukları anlattı 

Küçükçekmece Amatör ve Profesyonel Savunma Spor Kulüpleri Destekleme Derneği  Başkanı  Şafak Biçer, yaptığı konuşmada kulüp yöneticilerinin heykellerinin dikilmesi gerektiğini belirterek sözlerini söyle sürdürdü , “Çoğu yönetici vardır ki, kendi çocuklarından önce sporcularını düşünür. Evinde çocuklarına hazırlamadığı kahvaltıyı sporcularına hazırlar, kendi çocuğuna almadığı spor ayakkabıyı sporcusuna alır”

Daha sonra spor kulüp başkanları ve yetkiler kahvaltı sonrasında söz alan spor kulüplerinin yöneticileri görüşlerini dile getirdiler.

 

 

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam