reklam
reklam

30 Ağustos Zafer Bayramı U-17 Yaş Futbol Turnuvası’nın Galibi İkitellispor

Eklenme Tarihi: 2 Ekim 2018, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 137554

Zevkli ve çekişmeli  turnuvanın galibi Küçükçekmece İdman Yurduspor’u 4-3’lük skorla yenen İkitellispor oldu 

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği iş birliği ile düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı U-17 Yaş Futbol Turnuvası final maçında Küçükçekmece İdman Yurduspor’u 4-3’lük skorla yenen İkitellispor takımı şampiyon oldu.

Şampiyon olan İkitellispor’a Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Kurt, İkinci olan Küçükçekmece İdman Yurduspor’a ise kupasını Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Seymen Gençtürk tarafından verildi.

Turuvada 420 genç futbolcu  ter döktü 

Halkalı Etap Stadın düzenlenen turnuvada 21 kulüpten 420 lisanslı futbolcunun katılımıyla gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı U-17 Yaş Futbol Turnuvasında finale kalan İkitellispor ve Küçükçekmece İdman Yurduspor arasında oynanan final karşılaşması ile sona erdi.

Müsabakalar sonunda ve Küçükçekmece İdman Yurduspor takımı ikinci, İstanbul Demirspor, üçüncü olurken Halkalıspor ise dördüncü oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi. Dereceye giren takımların yanı sıra müsabakalarda mücadele eden İstanbul Atakentspor en centilmen takım ödüllerini Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Kurt, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Seymen Gençtürk ve protokol tarafından verildi.

Final müsabakasını Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Kurt, ilçe spor kulüp Başkanları, yöneticiler, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş izledi.

Yapılan konuşmaların ardından turnuvada dereceye giren düzenlene törenle kupa ve madalyaları verildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı U-17 Yaş Futbol Turnuvasının Dereceleri 

Turnuva Şampiyonu: İkitellispor

Turnuva 2.si: Küçükçekmece İdman Yurduspor

Turnuva 3.sü: İstanbul Demirspor

Turnuva 4.sü: Halkalıspor

En Centilmen Takım: İstanbul Atakentspor

Turnuva Gol Kralı: Onur Sarılmaz (Halkalıspor)

En Erken Gol: Batuhan Geçer(Filizispor)

En iyi Kaleci: Nevruz Özdemir (İstanbul Demirspor )

Final Maçı Hakemi: Tahir Arıca, Cenap Acar ve Onur Duran

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam