reklam
reklam

Edirne’de hayat normale döndü

Eklenme Tarihi: 15 Aralık 2014, Pazartesi - 13:00   Okunma Sayısı: 146456

Nehir sularının düşmesiyle Karaağaç Mahallesi'nde hayat normale dönerken, Tarihi Kırkpınar Güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi Er Meydanı, Balkan Şehitliği ve Adalat Kasrı, Tunca Nehrinden taşan suların altında bulunuyor. Tarım arazileri yer yer sular altında kalırken Sarayiçi'nde bulunan tarihi Fatih, Kanuni Köprüleri ve Yalnızgöz Köprüsü ulaşıma hala kapalı durumda. 

Öte yandan Karaağaç’ta bulunan okullar ise eğitime bugün itibariyle başladı.
Karaağaç mahalle sakini Sedat Çelik, yaklaşık 10 gündür yaşanan taşkını afet olarak nitelendirdi. Devlet büyüklerine seslendiğini belirten Çelik, Tunca Nehri üzerine yapılması planlanan Suakacağı barajının hemen yapılması gerektiğini söyledi. Çelik, "Devlet büyüklerimiz gereğini yapar, ulaşımımızı sağladılar. Mehmetçiğimizden Allah razı olsun" dedi.

EDİRNE YOĞUN SİSLE UYANDI

Edirne'de sabah saatlerinde etkili olan ve görüş mesafesini 35 metreye kadar düşüren yoğun sis yaşamı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının sabah 1 derece ölçüldüğü kent merkezinde etkili olan ve trafiği de olumsuz etkileyen sis nedeniyle sürücüler sıkıntılı anlar yaşadılar. Görüş mesafesinin 35 metreye kadar düştüğü sis nedeniyle kavşaklarda uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücüler ise trafikte zor anlar yaşadı.
Edirne'de gün içinde hava sıcaklığının 1 derece ile 8 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.  

Kaynak: İHA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam