reklam
reklam

Erhan Yeygül Üsküdar Anadolu’ya Transfer Oldu

Eklenme Tarihi: 14 Eylül 2018, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 172850

Geçtiğimiz haftalarda Maltepe Yıldızspor’la anlaşan ancak bu ekiple karşılıklı  bir şekilde anlaşarak yollarını ayıran ‘Ramos’ rakaplı futbolcu, Süper Amatör’ün  bu sezonki yeni ekiplerinden Üsküdar Anadolu ile anlaştı ve  tecrübeli stoper bundan sonra Üsküdar Anadoluspor’un formasını giyecek .

“Ramos”  lakaplı Erhan Yeygül’ün kariyeri hep başarılarla dolu 

Futbola İcadiyespor’da başlayan ve alt yapısını bu kulüpte alan Erhan Yeygül daha sonra Acıbadem Üsküdar SK’ye geçti ve bu ekibin tarihinde ilk kez 1. Amatör’e çıkan kadrosunda yer aldı. Erhan 2015-2016 sezonuna ise 1. Amatör’de Acıbadem Üsküdar’da başladıktan sonra ara transferde Doğangüneşspor’a transfer oldu ve Kırmızı-Beyazlılar’ın 1. Amatör Lig’e çıkmasında önemli pay sahibi oldu.

2015-16 sezonunda İstanbul Kemahspor’un namağlup 2. Amatör’den 1. Amatör’e çıktığı kadonun as isimlerinden olan Erhan Hasköyspor’da da Süper Amatör Lig grup şampiyonluğu yaşadı, turuncu beyazlılarla Klasman Grubu’nda mücadele etti. ‘Ramos’ geçen sezon da Maltepe Yıldızspor ile 1. Amatör Lig şampiyonluğu yaşadı.

Başarı oyuncunun CV’sinde İstanbul Ataşehirspor, Dolayobaspor (Süper Amatör) Kurtköyspor (Süper Amatör)  gibi takımlar da mevcut. Biz de ; ilçemizin temsilcisi Üsküdar Anadoluspor’da yer alancak olan tecrübeli futbolcuya başarı dileklerimizi iletiyoruz.
 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam