reklam
reklam

Altıntepeliler Zübeyde Hanım Çocuk ve Bakım Kreşine Kavuştular

Eklenme Tarihi: 12 Eylül 2018, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 158147

Maltepe Belediyesince bir süredir mahallelerde hizmet veren Zübeyde Hanım Çocuk ve Bakım Kreşlerinin bir yenisi daha Altıntepe Mahallesi Değirmenyolu Caddesi’nde hizmet verecek olan Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi  adıyla hizmet vermeye başladı. 

Kreş 60 öğrenciye hizmet verecek

Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi adıyla 36-60 ay arası 60 öğrenciye hizmet verecek olan kreşte 4 sınıf, 1 uyku odası, 1 görüşme odası, 1 yemekhane, yetişkin, çocuk ve engelli tuvaletleri ile oyun parkı ve hobi bahçesi bulunuyor. 36 ay ve 60 ay arası (3-5 yaş arası) çocukların alınacağı kreşte, 5 öğretmen ve 1 psikolog da görev yapacağı ve  kreş eğitimleri kapsamında çocuklara boyama, müzik, beden eğitimi, resim, okuma-yazmaya başlangıç ve temel matematik dersleri verileceği öğrenildi. 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç :”Her mahalleye kreş projemiz kapsamında 4 mahallemizde daha kreş inşaatlarımızı tamamladık. Önümüzdeki dönemlerde onları da hizmete açarak, 12 mahallede kreşlerimiz hizmette olacak.”

Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi’nin açılış etkinliğine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra mahalle muhtarları, veliler ve mahalle halkı katıldılar.

Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ise yeni kreşlerin yolda olduğunu ifade ederek şu konuşmasa bulundu, “Maltepe’ye kazandırdığımız bu 8. kreşimiz, mahallemize, çalışan annelere ve tüm evlatlarımıza hayırlı olsun. Her mahalleye kreş projemiz kapsamında 4 mahallemizde daha kreş inşaatlarımızı tamamladık. Önümüzdeki dönemlerde onları da hizmete açarak, 12 mahallede kreşlerimiz hizmette olacak. Bu sayede evlatlarımız okul öncesi eğitimde birlikte öğrenmeyi, arkadaş olmayı, paylaşmayı, dayanışmayı ve bir arada yaşamayı öğreniyor” 

Konuşmanın ardından kurdelayı kesen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, konuklarla birlikte kreşte incelemelerde bulundu. Kreşte eğitim görecek öğrenciler de Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'la birlikte pasta keserek, konuklara ikram etti.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam