reklam
reklam

Çocuklar, Medicana ile Zumbanın Tadını Çıkardı

Eklenme Tarihi: 27 Eylül 2018, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 135721

Medicana Sağlık Grubu, “Sağlığın için Harekete Geç” projesi kapsamında hayata geçirdiği etkinlikler dizisinin ikincisinde, çocuk sağlığına vurgu yaptı. Çocukları hareket etmeye ve sağlıklı beslenmeye teşvik etmek amacıyla Kadıköy Belediyesi Kalamış Spor Merkezi’nde düzenlenen “Zumba Kids”, Kadıköy sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Ücretsiz olan organizasyonda, çocuklar müzik eşliğinde senkronize dans ederek eğlenceli bir gün geçirdi. Zumba Kids eğitmeni Atakan Uğurlu’nun yönetiminde gerçekleştirilen dans şovlarına aileler de eşlik etti. Etkinlikte ayrıca, Medicana Kadıköy Hastanesi’nin uzman doktorları ailelere önemli tavsiyeler verdi.

Organizasyonda baba adayı Hakan Hatipoğlu da konuk oldu. Baba olmaya hazırlanan Hatipoğlu, çocuk sağlığı konusunun hayati önem taşıdığına dikkat çekti, sağlıklı beslenmenin ve bol bol hareket etmenin önemini vurguladı.

Medicana Kadıköy Hastanesi’nin önderliğinde gerçekleştirilen Zumba Kids; Kadıköy Belediyesi, Anadolu Yakası Lions Kulüpleri Federasyonu, Grena Güzellik Merkezi ve Gano Organik Kahve işbirliğiyle hayata geçirildi.

Medicana Kadıköy Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Özlem Bilgili, yaptığı açıklamada, "Bugünkü etkinliğimiz çocuklara yönelik Zumba Kids şovdu. Amacımız, Kadıköy halkında sağlıkla sporu ve dansı el ele yürütmek. İnşallah bu farkındalıkla başarılı olacağız." dedi.
 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZEHRA EVCİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam