reklam
reklam

Maltepe Gazilerini Onurlandırdı

Eklenme Tarihi: 24 Eylül 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 140567

Maltepe Cevahir Hotel İstanbul Asia düzenlenen yemekli programa, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’nın yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral  Mehmet Salih Akay,  Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Ekşioğlu, Maltepe İlçe Emniyet Müdürü  Efkan Korkmaz,  Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Erikçi, CHP İlçe Başkanı Engin Özkan, MHP İlçe Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yücel Şahin, kurum amirleri, muhtarlar, gaziler ve yakınları katıldı. 

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı; “Bu toprakları vatan yapmak için canlarını ortaya koyanlarsınız. Sizler her zaman bizim kalbimizde, gönlümüzdesiniz. Size duyduğumuz minnet hakikaten çok büyük. Ben bir kere daha burada sizlere minnetlerimi ifade ediyorum”

Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programa ev sahipliği yapan Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, gazi ve yakınlarını karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi.

Kaymakam Dallı, programda yaptığı konuşmada Gazilik unvanının Türk Milleti için ne kadar önemli bir kavram olduğunu belirterek,  ‘Gazilik Türk Milletinin nazarında en büyük payelerden, en büyük rütbelerden birisi, daima şehitlik ile birlikte zikredilen, anılan gönüllerimizde, kalplerimizde, kültürümüzde çok büyük  yeri olan bir kavramdır. Nasıl olmasın ki? En aziz varlığımız olan canımızı vatanımız, namusumuz, şerefimiz, onurumuz için ortaya koymakla ancak gazi oluyoruz. Sizler, bu ulvi işi yapmış insanlar olarak bizim daima minnet duyacağımız büyüklerimiz, kardeşlerimizsiniz. 19 Eylül Gaziler Günü diyoruz. Bunlar elbette sembolik günler. Sizler her zaman bizim kalbimizde, gönlümüzdesiniz. Sizlere duyduğumuz minnet sadece bir gün, bir hafta değil sizler bu toprakları vatan yapmak için canını ortaya koyan insanlarsınız. Size duyduğumuz minnet hakikaten çok büyük. Ben bir kere daha burada sizlere minnetlerimi ifade ediyorum. Aramızdan ayrılıp ahirete irtikal eden gazi kardeşlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum, şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Hayatta olan gazilerimize, kardeşlerimize sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diliyorum. Yine böyle günlerde tekrar bir araya gelebilmek dileği  ile Gaziler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.’ dedi.

19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile Kahraman Gaziler ve aileleri onuruna düzenlenen program,  yapılan yemek ikramının ardından sona erdi. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam