reklam
reklam

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan gazilere ziyaret

Eklenme Tarihi: 20 Eylül 2018, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 142036

ANKARA

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, gazilerin okullara giderek öğrencilere vatan, bayrak, millet sevgisini anlatmalarının çok etkili olacağını belirterek "İnanın, sizin anlatmanız benim anlatmamdan daha etkili olur çünkü siz bunu yaşayarak gazi oldunuz. Gençlerimizin, çocuklarımızın bu nasihatlere çok ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Erbaş, Ankara Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören gazileri ziyaret etti.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Gaziler Günü'nü kutlayarak gaziliğin bir insanın kazanabileceği en büyük mertebelerden biri olduğunu belirtti.

Erbaş, her insanın farklı şekillerde imtihan edileceğini, öldükten sonra herkesin önüne amel defterinin açılacağını dile getirerek "Bakacağız ki orada 'Allah için, vatan için, bayrak için çarpışırken gazi olmuşum' yazacak, okuyacağız. Allah, o şekilde okumayı ve huzurunda en güzel kullar olmayı hepimize nasip eylesin." temennisinde bulundu.

 
Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam