Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetesonan-com-images-haberler-yerli-jason-statham-ismail-yildirim-orijinal-jason-stathamla-karsilasmak-istiyor-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
reklam
reklam

Yerli Jason Statham İsmail Yıldırım Orijinal Jason Statham’la Karşılaşmak İstiyor

Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 393260

Sinema dünyasının yıldız  isimlerinden olan, mütevazi kimliğiyle çokça hayran kitlesi edinen aksiyon türü filmlerin aranan isimi Jason Statham’ın Antalyalı benzeri olan İsmail Yıldırım, geçtiğimiz aylarda ünlü sunucu ve şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu ve uzun yıllardır yayınlanan Beyaz Show’a katılarak, Jason Statham’ın hayranı olan ünlü oyuncu Ezgi Mola’yı çok şaşırtmış ve tüm Türkiye’de çok ses getirmişti.

Biz de İsmail Yıldırım ile irtibata geçtik ve röportaj yaptık. Onun en büyük hayali Jason Statham’la karşılaşmak ve bu hayalini gerçekleştirmek için epey uğraşıyor. Tabi bu benzerlik; ona epey avantaj sağlamış durumda. Reklam filmlerinde oynayan İsmail Yıldırım, Peker Açıkalın’ın başrolünde oynadığı Karımı Gördünüz Mü ? filminde de oynadı. 

Antalya’da bir tamirhanesi bulunan Yıldırım; Statham’la olan benzerliğinin kendisini mutlu eden bir duygu olduğunu belirterek; bunun kendisi için özel bir durum olduğunu ifade ediyor ve karşılaştığında  ona minnettar olduğunu söylemek istiyor. İsmail Yıldırım daha çok güldürü ve aksiyon türü işlerde rol almanın kendisinin daha çok memnun ettiğini belirtiyor. 

Jason Statham’ın Antalyalı benzeri olan İsmail Yıldırım’ın gerçek hayatta da başarılar dikiyoruz. Umarız ve dileriz Jason Statham’la gerçek hayatta da karşılaşır. 

Jason Statham’a benzer olmak nasıl bir duygu ?

Bu duyguyu şöyle anlatayım size. Dünyaca ünlü Hollywood Star’ına benzemek hayalini kurduğum oyunculuk ve gerçekte yaşadığım hayat ile arasında bir kapı oldu. Bu yüzden beni mutlu eden bir duygu. 

Jason Statham’a olan benzerliğinizden dolayı ne gibi tepkiler alıyorsunuz ?

Genelde tepkiler ön yargılı ve ön yargısız oluyor. Amacımın gayemin ne olduğunu bilenler, tanıyanlar ve  ilk görüşte fark edenler olumlu tepkiler veriyor. Fiziksel görünüşümde mazeretler arayanlarda oldu. Her iki tepkiye de ihtiyaç var. Eğer;hep iyi hep olumlu dersek de bu kez kör oluruz, ilerleyemeyiz.  

Peki; bu benzerlikten sonra gelen teklifler var mı? Varsa ne şekilde değerlendirmektesiniz ?                            

Tabi; Jason Statham benzerliğimle ilgili haberim yapıldıktan sonra büyük bir otelin reklamında oynadım  ve daha sonra dünyaca ünlü büyük bir gıda zincirinin  internet reklamında oynadım. En son olarak ; 2017 yaz başında  tanıştığım ünlü komedi oyuncu Peker Açıkalın sağ olsun yeni filminde bana da rol verdi. Teklifleri değerlendirme açısından bakacak olursam; daha çok mizahı seviyorum. Bununla birlikte; Jason Statham gibi aksiyon filmlerinde de oynamak isterim. 

Beyaz’ın programına Jason Statham’ın benzeri olarak çağrıldınız. Bunun hikayesini bize anlatabilir misiniz ?

Ben Ezgi Mola'yı sosyal medyadan uzun zamandır takip ediyorum. Oyunculuğunu takdir ediyorum başarılı bir aktris, Jason Statham hayranı olduğunu da biliyorum. Beyaz Show ekibi benimle irtibata geçti. Ezgi Mola'nın Jason Statham hayranı olduğu için Beyaz'ın bir jest  ve bir sürpriz yamak istediğini söylediler. Benim içinde güzel bir sürpriz oldu ve tabi  çok güzel oldu diye düşünüyorum.                                            

Statham’ın en çok beğendiğiniz yönleri neler ?

Jason Statham  veya menajeri halen benimle iletişime geçmemiş değil, ancak Jason Statham  Hollywood şöhretinin altında şımarmadan kendisine yakışanı yapan bir star. Mütevazi bir yaşam sürüyor.  Sadece yabancı hayranlarıyla irtibata geçebilmiş durumdayız. En büyük hayallerimden biri Jason ile tanışmak. 

Jason Statham’la gerçek hayatta karşılaşmak istediğinizi biliyoruz. Onunla karşılaştığınızı düşünürsek neler söylemek isterseniz ?

Vallahi; şuana kadar hiç düşünmemiştim; ama ilk söyleyeceğim cümle ona minnettar olduğumu söylerim.     

Elbette ilginç bir takım anılarınız olmuştur. Bu anılardan ilginç ve hoşunuza gidenler yazabilir misiniz ?         

Evet hayatımda ilginç olaylar cereyan ediyor. Benzerlikle ilgili olan bir anımı anlatayım size. Bizim tamirhaneye hotel işleten bir arkadaşım geldi. Yanında da sarışın orta yaşlarda bir bayan arkadaşı var. Tanıştırdı İngiliz’miş, arkadaş tanışma faslından sonra hemen benzerlik konusunu açtı, “Dikkatli bak bakalım kime benziyor?”  dedi, Bende beklentiyi yüksek tutuyorum; hani Jason Statham İngiliz ya;  Arkadaşım anlatıyor Hollywood Starı ve Taşıyıcı filminin aktörü falan dedi. Kadın tek kelimeyle "Tanımıyorum .“ dedi. Bizde konuyu hemen kapattık.   

Son olarak okuyucularımıza vereceğiniz bir takım mesajlar var mı?

Vakit ayırıp bu röportajı okudukları için  tüm okuyucularımıza çok teşekkür ediyorum. Saygılar.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam