reklam
reklam

SABANCI VAKFI’NIN ANA DESTEKÇİSİ OLDUĞU TUGFO’DAN DARÜŞŞAFAKA BAĞIŞÇILARINA ÖZEL KONSER

Eklenme Tarihi: 28 Ağustos 2018, Salı - 08:00   Okunma Sayısı: 134959

Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası (TUGFO), Kurban Bayramı’nın 4. gününde Darüşşafaka Cemiyeti bağışçılarını ziyaret etti. Sabancı Vakfı’nın kurulmasına öncülük ettiği ve Ana Destekçisi olduğu orkestrada yer alan genç müzisyenler, bayramın son gününde dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. 4 Eylül’e kadar sürecek kampta şef Cem Mansur yönetiminde konser maratonuna hazırlanan orkestra, bu yılın ilk konserini ikinci baharını yaşayanlar için verdi. 

 

Hem konser hem bayram ziyareti

Genç müzisyenler, konserin ardından bağışçılarla bayramlaşarak, bayram mutluluğunun son günde de devam etmesini sağladı. Yakacık, Maltepe ve Şenesenevler rezidanslarında yaşayan 65 yaş üzerindeki bağışçılar, hem bayramı birlikte geçirmiş hem de müzik ziyafetine tanıklık etmiş oldu. Darüşşafaka Rezidansları’nda yaşayan 500’e yakın bağışçı hem çocukların eğitimine katkı sağlıyor hem de yeni dostlarıyla gelecek endişesinden uzak, güven ve huzur içinde yaşamlarını sürdürüyor. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam