reklam
reklam

Ömer Faruk Demiral ve Mustafa Yağcı Futbol Dostluk Turnuvası oynanan final maçı ile sona erdi

Eklenme Tarihi: 25 Ağustos 2018, Cumartesi - 01:00   Okunma Sayısı: 180620

Küçükçekmece’nin amatör futboldaki iki başarılı temsilcisi Söğütlüçeşme ve Söğütlüçeşme Birlikspor kulüplerinin ortaklaşa düzenlediği  ve bir aydır "Spor yapalım, dostluk kazansın" sloganıyla düzenlenen Ömer Faruk Demiral ve Mustafa Yağcı anısına düzenlenen Futbol Turnuvası oynanan final maçı ile son buldu. Finalde Çankırı Kesecik Spor'u 5-2 yenen Küçükçekmece Gençlik Spor Futbol takımı şampiyon oldu.

Söğütlüçeşme Birlikspor Başkan Ercan Demir “Amaçımız Söğütlüçeşme’deki ve Küçükçekmece 'deki gençleri bir araya getirmek ve kaybolan komşuluk duygularını yeniden canlandırmak.”

Söğütlüçeşme Birlikspor Başkan Ercan Demir yaptığı açıklamada ise amaçlarının Söğütlüçeşme’deki ve Küçükçekmece 'deki gençleri bir araya getirmek ve kaybolan komşuluk duygularını yeniden canlandırmak olduğunu ifade ederek şu açıklamada bulundu.

“Söğütlüçşme ve Söğütlüçeşme Birlikspor kulüpleri olarak kulüplerimize hizmet etmiş ve vefat etmiş olan Ömer Faruk Demiral ve Mustafa Yağcı kardeşlerimizi rahmetle yad etmek amacı ile bu iki kardeşimizin anısına futbol turnuvası düzenledik.

Düzenlemiş olduğumuz turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza başta futbolcularımıza, dernek başkanlarımıza ve yönetimlerine ayrıca maçları izlemeye gelen hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca Futbol Turnuvasının final maçını izlemeye gelen Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkan yardımcısı  Yusuf Sandıkçı, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetici Rıdvan Vatansever, rahmetli Ömer Faruk Demiral ve Mustafa Yağcı aileleri, İstanbul Balkanspor yöneticilerinden Gürkan Cömer, Söğütlüçeşme ve Birlikspor kulüpleri yöneticilerine ve siz değerli Söğütlüçeşme halkına teşekkür ediyorum. "

Turnuvanın şampiyonu Çankırı Kesecik Spor'u 5-2 yenen Küçükçekmece Gençlik Spor

Söğütlüçeşme Spor Tesislerinde gerçekleşen final maçında Çankırı Kesecik Spor'u 5-2 yenen Küçükçekmece Gençlik Spor futbol takımı şampiyon oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara “Kupa ve Madalya”  ödüllerinin Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Sandıkçı, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetici Rıdvan Vatansever, Söğütlüçeşme Birlikspor Başkan Ercan Demir ve yöneticileri, Söğütlüçeşmespor’un  yöneticilerinin  yansıra Söğütlüçeşme Birlikspor eski başkanlarından Osman Ünal'ın verilmesiyle son buldu.

Ömer Faruk Demiral ve Mustafa Yağcı Futbol Dostluk Turnuvası’ndaki Dereceye Girenlerin Listesi 

Turnuva Birincisi: Küçükçekmece Gençlikspor

Turnuva İkincisi : Çankırı Kesecikspor

Turnuva Üçüncüsü: Söğütlüçeşme Korutürkspor

Centilmen Takım:  Söğütlüçeşme Çamlık Spor

Gol Kralı: Küçükçekmece Gençlikspor’dan İsmail Er

En İyi Kaleci: Söğütlüçeşme Birlikspor Kulübü’nden Emre Çetinkaya ve Sefa Alanlı

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam