reklam
reklam

“Tatil Yapmayan Kalmasın” diye PRONTOTOUR’DAN BÜYÜK FIRSAT

Eklenme Tarihi: 16 Ağustos 2018, Perşembe - 09:00   Okunma Sayısı: 196367

İSTANBUL

Prontotour, tatili erteleyenler, son dakikaya bırakanlar ya da yoğun çalışması temposuyla iznini kullanamayanlar için başlattığı erken rezervasyon imkânlarının yanı sıra misafirlerinin dalgalı döviz kurlarından etkilenmemesi adına USD ve EUR kurunu kısa süreliğine sabitledi. 

Bu yıl çeşitli gerekçelerle tatili yapmayı erteleyenlere avantajlı fırsatlar sunduklarının altını çizen Prontotour CMO’su Gürkan Erol, “Lüks değil ihtiyaç olarak kabul edilen tatil yapmak, herkesin hakkı. Ve bu haklarını ertelemesinler, bütçelerine uygun hayal ettikleri tatili yaşasınlar diye bir kampanya düzenledik. Sonbahar/kış dönemi erken rezervasyon Prontotour’da %50’ye varan avantajlar sunuyor. Ayrıca 17 Ağustos 2018 tarihine kadar tüm yurtdışı kara ve gemi turu satın alımlarında USD’yi 5,99 TL’ye, EUR’yu 6,99 TL’ye sabitledik” dedi. Ayrıca vize hizmetlerinde de aynı kur geçerli” dedi.

Avrupa’nın en güzel rotaları İtalya, İspanya, İngiltere, Benelüks, Orta Avrupa, Rusya ve Balkanlar; Uzak Doğu’nun egzotik durakları Phuket, Bangkok, Bali; farklı kültürleriyle büyüleyen Lübnan, Fas, Katar; gemi turlarında vizesiz Yunan Adaları, Akdeniz, İskandinavya, Baltıklar, Arap Yarımadası ve Kanarya Adaları uygun fiyat avantajlarıyla gezginleri bekliyor. 

Prontotour’un kur indirimi kampanyası, geriye dönük satışlar için uygulanamıyor. 

Ayrıntılı Bilgi: www.prontotour.com

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam