reklam
reklam

Beşiktaş ve Medipol Başakşehir Avrupa sınavında

Eklenme Tarihi: 9 Ağustos 2018, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 145808

ANKARA

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçlarında, Beşiktaş, Avusturya temsilcisi LASK Linz'i, Medipol Başakşehir de İngiliz ekibi Burnley'i konuk edecek.

Beşiktaş- LASK Linz mücadelesi Vodafone Park'ta saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Polonyalı hakem Bartosz Frankowski yönetecek. Frankowski'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Marcin Boniek ile Jakub Winkler yapacak. Zbigniew Dobrynin ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşma D-Smart'tan yayımlanacak.

Siyah-beyazlı ekip, 2. ön eleme turunda Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı 2-0 ve 6-0 mağlup ederek adını 3. ön eleme turuna yazdırdı.

Medipol Başakşehir avantaj peşinde

Medipol Başakşehir ise 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Burnley'i ağırlayacak. 21.00'de başlayacak maçı Sırbistan Futbol Federasyonundan Srdjan Jovanovic yönetecek. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Turuncu-lacivertliler, sahasında oynadığı maçı kazanarak İngiltere'ye avantajlı bir skorla gitmenin hesaplarını yapıyor. 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam