reklam
reklam

‘Anadolu Mutfağı’ okuyucusuyla Tadında Anadolu’da buluşuyor

Eklenme Tarihi: 9 Ağustos 2018, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 133132

Tadında Anadolu’nun Şefi Muhsin Ertürk’ün, geçmişten günümüze Anadolu mutfağının gelişimini aktardığı ‘Anadolu Mutfağı’ kitabı satışa çıktı.

Anadolu mutfağının kültür mirasını korumak ve eşsiz lezzetlerini nesiller boyunca yaşatmak amacıyla çalışmalarını yürüten Tadında Anadolu, üstlendiği milli hafıza rolünü sürdürüyor. Tadında Anadolu’nun Şefi Muhsin Ertürk, Türkiye’nin her yöresinin mutfağını mercek altına alarak derlediği çok özel kitabını, BTA ve sevilen markası Tadında Anadolu’nun sponsorluğunda okuyucuyla buluşturuyor.

Muhsin Ertürk’ün 11 yıl süren detaylı çalışmalarının bir eseri olarak derlediği, ‘Anadolu Mutfağının İncileri’ serisinin ilk kitabı olan ‘Anadolu Mutfağı’nda, yörelerin mutfak kültürlerinden geçmişten günümüze hikâyesi olan tatlara kadar farklı bölgelere ilişkin 100’ü aşkın tarif yer alıyor.

Anadolu mutfağının eşsiz lezzetlerini evlere taşıyan kitap, Tadında Anadolu’nun İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Milas Bodrum Havalimanı, Yenikapı İDO Hızlı Feribot İskelesi, UNIQ İstanbul ve Capitol AVM’de yer alan noktalarında satışa sunuluyor.

instagram.com/tadindaanadolu
facebook.com/tadindaanadolu
twitter.com/tadindanadolu
www.tadindaanadolu.com

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam