reklam
reklam

Antrenör Levent Sarıca bu sezon amatör takımların gözdesi haline geldi

Eklenme Tarihi: 5 Ağustos 2018, Pazar - 08:00   Okunma Sayısı: 241563

Her transfer sezonunda büyük, küçük demeden bir çok takımın futbolcular için yarış halinde olduğunu kimi zaman okur, kimi zamanda sizlerle paylaşırız.  Ancak; şimdi sizlerle paylaşacağımız  isim bir futbolcu değil; bir antrenör. Yanlış duymadınız bir antrenörü amatör takımlarımız kendi bünyesine katmak için uğraş veriyor !

Bugüne kadar çalıştırdığı takımlarda yakaladığı başarılarla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli teknik isim Levent Sarıca, biraz önce bahsettiğimiz antrenör ve Levent Sarıca hocaya  2018 - 2019 sezonu öncesinde bir çok takımdan teklifler gelmeye devam ediyor.

Levent Sarıca : “Daha önce yaptığımız çalışmaların meyveleri bunlar, her antrenör bu durumda gururlanır, ben de gururlanıyorum. Ancak;şu  aşamada için bir değerlendirmem yok."

Halen İstanbulspor altyapı takımlarında çalışmalarını yürüten deneyimli teknik adam son günlerde üst üste aldığı tekliflerle yeni sezon öncesinde  birden bire transferin gündemine oturarak, başarılı antrenörlere de transfer teklifleri gelebileceğini kanıtladı.

Son dönemde herkesin adının bir çok kulüple anıldığını belirten başarılı teknik adam  transfer konusu hakkında ise  şu açıklamada  bulunuyor;   "Tabii daha önce yaptığımız çalışmaların meyveleri bunlar, her antrenör bu durumda gururlanır, ben de gururlanıyorum. Ama şu an için bir değerlendirmem yok."

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam