reklam
reklam

Sarıyer'de Altyapı Atağı

Eklenme Tarihi: 1 Ağustos 2018, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 147603

İSTANBUL

Sarıyer’de yaz aylarıyla birlikte altyapı ve üstyapı çalışmaları gözle görülür bicimde hızlandı. Gerçi bu yaz yoğun yağmurlarla karşı karşıya kalsak da; ilçe belediyesinin ekipleri de bu olumsuz hava koşullarını takmayarak ilçelerini altyapı konusunda İstanbul’un en başarılı ilçeleri arasına sokmayı başardılar. Sizler için bu çalışmaları özel olarak takip ederken;  ilçenin dört bir yanında çalışan ekiplerden edindiğimiz bilgiye göre ilçede son 9 yılda 57 bin 677 metrelik kanal çalışması gerçekleştirilmiş. 

İlçedeki başarının sırrı planlı altyapı çalışmaları 

Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin göreve olan sadakatleri takdirimizi kazandı. Onlarla görüştüğümüz zaman  “İşin sırrı nedir ? diye sorduk ve şu yanıtı aldık “Planlı çalışma.” Evet gerçekten de; planlı altyapı çalışmaları sayesinde ilçedeki sorunları çözüme kavuşturan Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, altyapı problemlerini büyük ölçüde ortadan kaldırmayı başarmışlar. 

Yapılan; asfalt, duvar, merdiven, kanal çalışmaları ile su baskınları ve çökme tehlikelerine karşı önlem alınırken, engebeli olan yerlerde yapılan çalışmalar sayesinde ulaşım kolaylaştırılmış; burada  engelli ve yaşlılar vatandaşlarımıza öncellik verilerek onların  rahatlıkla sokağa çıkabilmesi için erişebilirlik çalışmaları sağlanmış.  Patika yolları  da onarılmış ve  daha modern ve kullanışlı hale gelmiş. Aynı zamanda genişletmeye  elverişli olan yollarda yapılan çalışmalarla tek aracın giremeyeceği alanları, iki aracın kolaylıkla hareket edebileceği konforlu yollara dönüştürülmüş.

Son 9 senedeki çalışmalarla Fen İşleri Müdürlüğü takdirlik işler ortaya koyuyor 

Yaşanabilir bir Sarıyer için yola çıktıklarını belirten   Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne  bağlı ekipler ise  2009’dan bu yana altyapı ve üst yapı çalışmalarında rekor rakamlara ulaştıklarını belirterek  büyük bir özveriyle yürüttükleri çalışmalarla önce cadde ve sokakların alt yapılarını yeniliyor, ardından asfalt kaplama yaptıklarını ifade ediyorlar. Halkla daha iyi hizmet vermek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekipler son  9 yılık çalışmaları için  paylaştıkları bilgiye göre, 476 bin 670 ton asfalt çalışması, 87 bin 391 metrekare istinat duvarı ve 94 bin 356 metretül merdiven çalışması gerçekleştirmişler. Bizler de Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nü  vatandaşlar için yaptıkları çalışmalardan ötürü kutluyoruz.


 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam