reklam
reklam

TÜFAD’dan Yemen Ekşioğlu’na Saygı

Eklenme Tarihi: 1 Ağustos 2018, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 146813

TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) İstanbul Şubesi bu sezon gerçekleştirdiği son Grasstross C Antrenörlük kursunu Yemen Ekşioğlu adına gerçekleştirdi. 

TÜFAD İstanbul Şubesi bu sezon gerçekleştirdiği son Grassroots C Antrenörlük kursunu amatör futbola büyük emek harcamış olan duayen spor adamı merhum Yemen Ekşioğlu'nun adına atfetti. 

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesisleri ve Silivri Şehir Stadı'nda gerçekleşen sezonun son iki kursunda toplamda  60 Antrenör adayı eğitim aldılar. 

TÜFAD Kurs Sonunda Plaket Verdi

TÜFAD İstanbul Şubesi, Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesisleri'nde düzenlenen ve Yemen Ekşioğlu adına atfedilen kursun sonunda ise bir plaket takdimi gerçekleştirdi. Organizasyona eğitimci olarak katılan Atilla Yüce ve Osman Üstünel de; plaketlerini TFF  İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür'ün elinden aldılar

TÜFAD Eğitim Koordinatörü Recep Aykutalp plaketini İASKF Genel Sekreteri  Asım Özdemir’in elinden alırken, Teknik Sorumlular Dinçer Atmaca, Eyüp Aktaş ve Erol Yeşilbaş'ta plaketle ödüllendirildi. 

TÜFAD İstanbul Şubesi yetkileri Beşiktaş Belediyesi Spor Müdürü Cem Barça'yı ve Tesis Sorumlusu Suat Üzümcü'yü organizasyon boyunca verdikleri destek ve yardımları içinde bir  plaket vererek teşekkürlerini ilettiler. Etkinlik birlikte çekilen fotoğrafla sona erdi.

TÜFAD’ın Sonbahar Dönemi Grassroots C Antrenörlük  kursu Eylül’de gerçekleşecek 

Yeni dönemde; yani sonbahar döneminde  antrenör olmak isteyen adaylar ,Eylül’ün  başında açılacak olan başvuru döneminde kayıtlarını yaptırarak sıralarını bekleyecek ve Grassroots C Antrenörlük kursu  kapsamında eğitimlerini alacaklar.


 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam