reklam
reklam

Sefaköy Kartalspor için 2018-2019 Futbol Sezonu Başladı

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 154123

Geçtiğimiz futbol sezonunda Süper Amatör Lig kapısından dönen  ve  Küçükçekmece’nin güçlü ve köklü takımlarından  olan Sefaköy Kartalspor 2018-2019 futbol sezonuna da şampiyonluk parolası ile başlayarak hazırlık sürecine hız verdi.

İlk antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü 

Sefaköy Kartalspor ‘un teknik direktörü Selçuk Aydın ve yardımcısı Hasan Morkoç nezaretinde yaklaşık 1,5 saat süre ile çalışan Sefaköy Kartalspor futbol takımı sporcuları antrenmana önce  kısa koşularla başladılr. Açma-germe hareketleri sonrasında topla buluşan futbolcular daha sonra kültür-fizik hareketleri ve koşularla sezonun ilk antrenmanını noktaladılar.

Yeni sezon için yapılan bu  ilk çalışamasın öncesine takıma dış transferle gelen Sultanmuratspor'dan Arda Şakiroğlu, Sakarya Akovaspor’dan Gürkan Kahveciler   ile iç transferde yeniden anlaşılan Fırat Öztaş da sezonun ilk çalışmasına dahil oldular.

Sefaköy Kartalspor ‘un Başkanı Yener Dayı görüntülü telefona bağlanarak  “Sefaköy Kartalspor geçen yıl başlattığı istikrarlı çalışmayı bu yıl da devam ettirecek. Hedefimiz şampiyon olup bir üst lige çıkmaktır.” Dedi. 

Siyah-beyazlı takımın yeni sezon ilk çalışmasında ise  Sefaköy Kartalspor 2.Başkanı  M. Cem Özel, Genel Kaptan Rasim Aksoy ve yöneticilerden Serdar Kasap, Naci Çavuşlar ve Sefaköy Kartalspor Başkanı Yener Dayı’nın oğlu Utku Dayı  da sezonun ilk çalışmasını birlikte izlediler.

Kulüp Başkanı Yener Dayı’nı şehir dışında olması dolaysıyla takımın kaptanı Akif aracılığı ile görüntülü aradı.   Dayı; Sefaköy Kartalspor’un geçen sezon ortaya koyduğu istikrarın yeni sezonda da devam edeceğini söylerken şu açıklamada bulundu;  ‘’Futbolcularımızı buraya getiren yetenekleridir. Daha ileriye götürecek de karakterleridir. Sefaköy Kartalspor geçen yıl başlattığı istikrarlı çalışmayı bu yıl da devam ettirecek. Hedefimiz şampiyon olup bir üst lige çıkmaktır. Güçlü kadromuzu yeni transferlerle güçlendirdik. Hedefimiz 1.Amatör Lig’de şampiyon olmaktır. Özlenen ve beklenen başarı el ele vererek gelecektir’’ 

Sefaköy Kartalspor’un 2.Başkanı M. Cem Özel “Sezona en iyi şekilde hazırlanmak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Bizim hedefimiz şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkmak. Bu amaçla da takım olarak en iyi transferleri yapmak için elimizden geleni yaptık.  “ 

Yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi veren Sefaköy Kartalspor’un 2.Başkanı M. Cem Özel yeni yapılan transferler ile takım kadrosunun şu an 35 olduğunu belirterek , "Yapılacak çalışmalar sonucu hocamızın değerlendirmeler neticesinde takımımızın 25 kişilik kadrosu oluşacak. Sezona en iyi şekilde hazırlanmak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Bizim hedefimiz şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkmak. Bu amaçla da takım olarak en iyi transferleri yapmak için elimizden geleni yaptık.  Geçtiğimiz futbol sezonu Süper Amatör Lig kapısından dönen Sefaköy Kartalspor takımımız bu yıl da şampiyon olacak. Bizlere ve takımıza güvenerek her zaman yanımızda yer alan taraftarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Sefaköy Kartalspor ‘un teknik direktörü Selçuk Aydın “Takımımızın hedefleri doğrultusunda hareket edin.” 

Teknik Direktör Selçuk Aydın  da İstanbul 1.Amatör Futbol Ligindeki hedeflerinin iyi oyun, şampiyonluk ve Süper Amatör Lig olduğuna dikkat çekerek sporculardan bu hedefler doğrultusunda hem saha içi hem saha dışında davranışlarına dikkat etmelerini istedi.  Haftanın 3 günü kendi tesislerinde antrenman yapacaklarını vurgulayan teknik direktör Selçuk Aydın Kurban Bayramı sonrasında iki gün yapacakları hazırlık karşılaşmalarıyla lige iyi bir başlangıç yapacaklarını belirtti.

Sezona başlarken Sefaköy Kartalspor Başkanı Yener Dayı’nın oğlu Utku Dayı’dan futbolculara baklava ikramı 

Yeni sezon ilk çalışmasının sonunda  ise Sefaköy Kartalspor’un  Başkanı Yener Dayı’nın oğlu olan  Utku Dayı  da futbolculara baklava ikram ederek moral verdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam