reklam
reklam

İstanbul Kayaşehir’in Yeni Teknik Direktörü Aziz Topal

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 250531

İstanbul

İstanbul’un Başakşehir ilçesinin Süper Amatör Lig takımlarından olan  İstanbul Kayaşehirspor  yeni sezonda ise  teknik ekibini belirledi. 2018 - 2019 futbol sezonunda takımın baş antrenörü Aziz Topal olurken, yardımcıları Serkan Mutlu, Barış Perçin, takımın  kondisyoneri Burak Ulu, takımın  kaleci antrenörü Şükrü Çildoğan ve  takın genel kaptanı da Sinan Ekinci oldular. 

İstanbul Kayaşehir’in Teknik Direktörü Aziz Topal “Genç ve dinamik bir kadro yapılanması ile yer alacağımız ligde ahlaki değerlerimiz ve olumlu futbol ilkelerimizden vazgeçmeden mücadele edeceğiz.”

İstanbul Kayaşehir’in  bu sezon için teknik direktörlük görevine getirilen Aziz Topal da bu göreve getirlimiş olmasından dolayı memnun olduğunu kayderek şu açıklamada bulundu  .

"2018-2019 futbol sezonunda Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan İstanbul Kayaşehir Spor Kulübü ile A Takım Teknik Sorumlusu olarak anlaşmış bulunmaktayım. Henüz camia içerisinde sadece bir kaç gün geçirmeme rağmen bana aile ortamı sağlayan çok değerli yönetim kurulu ve hocalarıma teşekkür ederim.

Genç ve dinamik bir kadro yapılanması ile yer alacağımız ligde ahlaki değerlerimiz ve olumlu futbol ilkelerimizden vazgeçmeden mücadele edeceğiz.Çıktığımız bu yolda Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun, başarılı bir sezon geçirmeyi nasip etsin inşallah” =

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam