reklam
reklam

Üsküdar’ımızın artık 1.Amatör Ligde mücadele edecek olan Tunusbağıspor’da transfer harekatı

Eklenme Tarihi: 29 Temmuz 2018, Pazar - 21:00   Okunma Sayısı: 220742

Geçen sezon elde ettiği başarıyla  2.Amatör Ligden  1.Amatör Lige yükselen Üsküdar’ımızın amatör kümedeki başarılı temsilcisi  Tunusbağıspor hem iç transferde, hem de dış transferde transfer çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda  Tunusbağıspor iç transferde  takımın  başarılı kanat oyuncusu Alican Çetinsoy, takımın başarılı sağ bek oyuncusu Ufuk Erşahin, defans oyuncusu Burak Durak, defans oyuncusu Yağız Burkut ve takımın başarılı file bekçisi Ali Asker ile sözleşme yeniledi.

Bizler de gazetemiz olarak Tunusbağıspor’a başarı dileklerimizi gönderiyoruz.

İlk transfer takımın  başarılı kanat oyuncusu Alican Çetinsoy

Tunusbağı iç transferde ilk olarak takımın başarılı kanat oyuncusu Alican Cetinsoy ile anlaştı. Kulüp merkezinde yapılan imza törenine Başkan yardımcısı Mehmet Ali Çelik ve Teknik Direktör  Tansu Açabey katıldı.

Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelik yaptığı açıklamada "İç transferi  firesiz şekilde sonlandırıp, dış transfere başlayarak yeni sezonda da süper amatör kümeye çıkmak için mücadele edeceğiz. Alican bir çok teklif almasına karşın bu kulübün evladı olarak burada kalmak için üstüne düşen fedakarlıkları yaptı. Kendisine hem teşekkür ediyor hem de başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz." derken başarılı kanat oyuncusu Alican Çetinsoy da  "Bu sene Tunusbağı’nı tarihinde ilk kez süper amatöre çıkarmak istiyoruz." dedi.

Ufuk Erşahin’de Tunusbağı ile yola devam dedi

Takımın başarılı sağ bek oyuncusu Ufuk Erşahin de Tunusbağı ile anlaşarak yola  devam dedi.

Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelik  ve Teknik Direktör Tansu Açabey hazır bulundukları imza töreninde konuşan Ufuk Erşahin yaptığı açıklamada "Tansu Açabey hocamızın yanında çalışmak bizler için önemliydi yeni sezonda da mutlu sona ulaşarak süper amatör kümeye çıkmak istiyoruz." dedi.

Tunusbağı Teknik Direktör Tansu Açabey ise "Ufuk bizim için karakteri ve oyunculuğu ile ön plana çıkmış bir kardeşimiz geçen sene olduğu gibi bize ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum, camiamıza hayırlı olsun" dedi.

12 senedir Tunusbağı’na emek veren defans oyuncusu Burak Durak da Tunusbağı ile anlaştı

Tunusbağı tam 12 senedir takıma  emek veren tecrübeli oyuncusu Burak Durak ile yeni sezon öncesinde yeniden anlaşma sağlayarak takımda kalmasını sağladı.

Defans bölgesinin sağ tarafında oynayan ve geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen tecrübeli isim yeni sezonda da kulübünde kaldığı için mutlu olduğunu belirtti.  Kulübün emektar oyunlarından Burak Durak'ın imza töreninde kulüp yöneticileri Ersin Özsan ve Cihan Solmaz  da yer aldılar.

11 Haziran 1992 doğumlu başarılı defans oyuncusu futbola 14 yaşında Tunusbağı'nda başladı. Futbol hayatı boyunca takımının formasını giyen oyuncu geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonlukta pay sahibi oyunculardan biriydi.

Defasnsın diğer önemli ismi Yağız Burkut da bu sezon Tunusbağı’nda  yer alacak

Tunusbağı yönetimi, bir başka defans oyuncusu Yağız Burkut ile yeni sezon öncesinde anlaşarak defansı  iyice sağlama aldı.

Yağız Burkut'un imza töreninde  kulübün iki başkan yardımcısı Gürkan Ergen ve Levent Giray da yer aldılar. Başkan yardımcısı Gürkan Ergen yapmış olduğu açıklamada ise  "Başarılı kadromuzu koruyarak dış transfere geçeceğiz. Tunusbağı bu sene seyirli ve  keyifli bir takım olacak." dedi.

Futbola 2007 yılında Koşuyolu Spor'da başlayan 1990 doğumlu defans oyuncusu Yağız Burkut, uzun süre bu takımın formasını giydi. Arada 2016 yılında Acıbadem tecrübesi yaşayan oyuncu geçtiğimiz sezona Koşuyolu ile başladı. Ara transfer döneminde Tunusbağı ile anlaşan başarılı defans oyuncusu yeni sezonda da şampiyonluk yaşadığı takımla yola devam kararı aldı.

Takımın başarılı file bekçisi Ali Asker de bu sezon Tunusbağı’nda  yer alacak bir diğer isim

Tunusbağıspor’da imzalar devam ederken  önceki gün bir imza daha atıldı. Atılan bu en son imza ise takımın başarılı file bekçisi Ali Asker ile yeniden anlaşma imzalayarak yeni sezonda da takımda kalmasını sağladı.

Başarılı file bekçisi Ali Asker'in imza töreninde Tunusbağıspor Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelik  ile Teknik Direktör Tansu Açabey  de yer aldılar.

28 Şubat 1994 Karakoçan doğumlu başarılı file bekçisi  futbola 2006 yılında Tunusbağı'nda başladı. Uzun yıllar formasını giydiği Tunusbağı ile 2012-2013 sezonunun ara transfer döneminde yolları ayrılarak Öz Karacaahmetspor'a transfer olsa da geçtiğimiz sezon tekrar bir araya geldiği kulübü ile şampiyonluk yaşayarak takımının bir üst lige çıkmasında önemli isimlerden biri oldu.
 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam