reklam
reklam

USTA KARİKATÜRCÜLER, KARİKATÜR DÜNYASININ DUAYEN İSMİ OĞUZ ARAL’I ANDI

Eklenme Tarihi: 26 Temmuz 2018, Perşembe - 15:00   Okunma Sayısı: 142035

Karikatürcüler Derneği tarafından 38’inci kez düzenlenen ‘Uluslararası Nasreddin Hoca Karikatür Yarışması’ Jüri Üyeleri, usta karikatürist Oğuz Aral’ın 14’üncü ölüm yıldönümünde Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’ni ziyaret etti.

Türkiye’den Erdoğan Başol, Metin Peker, İbrahim Tuncay, Şevket Yalaz, Bulgaristan’dan Anatoliy Stankulov, Hırvatistan’dan Mojmir Mihatov, İran’dan Rahim Baghal Asghari Baghmisheh’den oluşan jüri üyeleri, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile bir araya geldi. Karikatürü geniş kitlelere sevdiren, yüzlerce karikatürcü yetiştiren Oğuz Aral’ın anısına Karikatür Evi önüne dikilen kendi heykeli ve en sevilen karakterlerinden biri olan Avanak Avni heykeli ile birlikte poz veren topluluk Oğuz Aral’ı andı.

Kaynak: BÜLTEN
Editör: Haber Bülten

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam