reklam
reklam

Pendik zabıtası artık teknolojik imkanlardan yararlanacak

Eklenme Tarihi: 26 Temmuz 2018, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 166737

Bu yıl ekiplerini mobilize etme kararı alan Pendik Belediyesinin bu cabalarını sizlerle paylaşmış ve haberdar olan Pendik Belediyesi Zabıta Müdürü Sn. Faruk Demir’de haberimizden ötürü  takdir ve teşekkürlerini iletmişti.   

Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden aldığımız habere göre, Zabıta Müdürlüğü zabıta ekiplerinin kullandığı tüm evrakları dijitalleştirerek defter kalem devrine  de son verdi; böylelikle de teknolojik gelişmelerden üst düzeyde yararlanan  zabıtanın  önünü açtı. 

Mobil ve dijital hale gelen uygulama, çalışanlara ve vatandaşlara zamandan tasarruf sağlıyor.

Böylece önceleri defterlerde tutulan tutanak ya da tebligatların nüshaları artık tabletlerde hazırlanıp el terminallerinde yazılarak yurttaşlara teslim edilmekte. 

Tam donanımlı araçları ve teknolojik cihazlarıyla tüm işlemleri yerinde ve anlık yapan mobil ekipler, internet bağlantılı tabletlerde hazırladıkları rapor ve arşivlemeyi anında merkeze göndererek verileri tek bir noktada toplarken; işlemlerin yönetimi de daha kolay oluyor.

Mobil ve dijital hale gelen bu yeni uygulama, çalışanlara ve vatandaşlara zamandan tasarruf sağlamakta. Yeni uygulama sayesinde sayfalarca tutulan defterlerden kurtularak tonlarca kırtasiye malzemesinden tasarruf da sağlanması zabıtanın  hedefleri arasında yer alıyor.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam