reklam
reklam

U17B 2.hafta

ÖZEL HABER

Var olmak Yok olmak

Eklenme Tarihi: 20 Temmuz 2018, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 127209

Metro istasyonları, iskeleler ve duraklar büyük şehirlerde yoğun akışlı insan kitlelerinin düğüm noktalarıdır. Bu noktalar yeni noktalara füniküler sistemlerle bağlanmak suretiyle daha da yoğunluk  kazanırlar. Bu nedenle resim sergileri, yardım amaçlı faaliyetler, seçim öncesi partilerin tanıtım çalışmaları hep bu noktaların civarında yer bulur.

Broşürler, pankartlar, el ilanları ve bildiriler, resim ve afişler asılır tanıtmak için… 

ULUSLARARASI KUDÜS EĞİTİM, KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ (UKEAD), bizlerin gidip göremediği gerçekleri yansıtan bir fotoğraf sergisini Kadıköy’deki metroda açmış.  Resimlere bakarken insanın yüreği kalkıyor. Yıkıntılar, çaresizlik, yokluklar içindeki çocuklar…, Hastanesi yetmeyen şehirler, mevcut hastanelerde yer bulamayan hastalar, ilaç bulamayan insanlar... 

Barış nutukları atan dünyanın en zengin liderleri, iş adamları, sermaye sahipleri… Tatilinizi (!) Gazze’de, Kudüs’te yapmayı düşündünüz mü hiç? Sizler işlerinizden fırsat bulup gidemiyorsanız eş dost, tanıdık veya ahbaplarınızı göndermek istemez misiniz? Onlar sizin gözünüz olacak ve gördükleri güzellikleri (!) sizlere anlatacaklardır.

Hadi öyleyse, bir kez görmekten bir şey çıkmaz! (Şimdiye kadar ki nutuklardan çıkmadığı gibi).

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam