reklam
reklam

Alex Şahin’in yeni çalışması yolda

Eklenme Tarihi: 15 Temmuz 2018, Pazar - 21:00   Okunma Sayısı: 146162

Bodrum ve İstanbul’da faaliyet gösteren Azka İnşaat’ın desteğiyle 7 Mart günü  usta yorumcu Haktan Canevi’nin sahibi olduğu Marka İstanbul Müzik Yapım Şirketinden çıkardığı maxi single “Çok Güzelsin Yalancı” çalışması ile sahnelerden sahnelere koşan Alex Şahin ikinci single çalışması için çalışmalara başlayıp hız verdi.

Şahin’e bu kez yine aile dostu olan Uşak şehrinin en ünlü mobilya markası olan Ali Akın Mobilya’nın Genel Müdürü Ozan Akın destek  vereceğini ve firmanın sponsorluğunu üstleneceğini açıklarken; sevilen isimin, yeni single çalışmasını doğum günü 29 Kasım tarihinde ilk çalışmasını da tanıttığı İstanbul Kartal Beyrut Performans sahnesinde vereceği büyük bir konser ile piyasaya çıkaracağı öğrenildi.

Alex Şahin 90’larda başarılı bir dansçı, 2010’larda ise başarılı bir şarkıcı olarak ön plana çıktı

Albümün hemen ardından sponsoru “BY ALİ AKIN “  markasının öncülüğünde Uşak’ta  da konser verecek olan Alex Şahin, uzun soluklu olan sanat yaşamında ulaştığı başarının tesadüf olmadığını, bugünlerde herkes Alex ismini telaffuz ediyorsa bunun alt yapısının zor ve zahmetli bir sürecin ürünü olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

 "Evet 90 ların en iyi ve en ünlü dansçısı  bendim. Ancak çok çalışarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bu anlamda en güzel örnek çok sevdiğim azmine, zaferine her zaman gıpta ile baktığım Sayın Sibel Can hanımefendi de bir dansçıydı. Ancak şu an Türkiye’nin en iyi beş bayan solisti arasında yer almakta. Hatta benim için bir numara diyebilirim. İstemek başarmanın yarısıdır. Diğer yarısı yetenek ve tabi ki halkın takdiridir. Her sahnem doldu, taştı alkışım boldu. Şarkı söyleme keyfini bana yaşatan yüzbinlerce hayranıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu yüzden durmak yok yola devam."

Alex Şahin bu nedenle  ikinci single çalışması içinde klip çekeceğini açıklarken, yine konusunda uzman olan insanlarla güzel işler yapmak için hazırım mesajını vermekte. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam