reklam
reklam

Çengelköyspor savunmada oynayan Eren Demir ile anlaşma sağladı

Eklenme Tarihi: 14 Temmuz 2018, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 178879

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor gazetemizin olduğu semtin başarılı bir takımı aynı zamanda ve iç ve dış transfer konusunda oldukça önemli isimlere imza attırmaya devam ediyor. 

Yeni sezon öncesinde de hedefini şampiyonluk olarak koyan Çengelköyspor, dış transferde, güçlü fiziki yapısı ve mücadeleci futboluyla ön plana çıkan 24 yaşındaki genç  savunma oyuncusu Eren Demir ile anlaşma sağlayarak kadrosuna kattı.

Çengelköyspor'un  yeni savunmacısı Eren Demir “Geçmişi başarılarla dolu, tarihi bir kulüp olan ve son yıllarda isminden fazlasıyla söz ettiren bu büyük camiaya katıldığım için çok mutluyum.”

Çengelköyspor'un sosyal medya sayfasından duyurulan transfer haberinde genç futbolcu  Eren Demir ise transferi için duygu ve düşüncelerini  şöyle ifade etti.  ”Geçmişi başarılarla dolu, tarihi bir kulüp olan ve son yıllarda isminden fazlasıyla söz ettiren bu büyük camiaya katıldığım için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. ” 

Demir her dönem transfer listelerinde üst sıralarda yer alıyordu

Genç yaşına rağmen her dönem transfer listelerinde üst noktalarda yer alan eren Demir bir takımda forma giydi. Bunlara şöyle bir göz atarsak, Yeşil Bursaspor, Adıyamanspor, Niğde Belediyespor, Van BBSK, Arsin Spor ve Sancaktepe Belediyespor takımlarının formasını terletti. 3.Lig’de Profesyonel olarak 35 Lig maçına çıkarken, 2 Türkiye Kupası maçında da görev aldı. 

Sancaktepe Belediyespor’un ardından Sarıkamış Belediyespor’da  Bölgesel Amatör’e dönen Eren Demir, İstanbul Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’a transfer oldu ve devre arasında Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ceyhanspor’da sezonu tamamladı.

Çengelköyspor Kulübü’nden Eren Demir için hoşgeldin mesajı 

Eren Demir için hoşgeldin mesajı yayınlayan Çengelköyspor Kulübü de  "Yeni sezonda takımımızla anlaşan başarılı savunma oyuncusu Eren Demir’e ailemize hoş geldin diyor, sakatlıksız,kazasız ve belasız sonu şampiyonlukla biten başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz."  diyerek genç savunmacıya başarılar diledi. 

Çengelköyspor’da transferler devam ediyor

Öte yandan Çengelköyspor Kulübü’nün transfer çalışmalarına devam ettiği öğrenilirken,  orta saha oyuncusu Ufuk Hançer, son beş sezonun ligde en başarılı golcüsü olan ve son olarak Şile Yıldızspor’u attığı gollerle 3.Lige taşıyan  Birol Öztürk, 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında da Çengelköyspor forması giyen başarılı hücum oyuncusu Yemen Taş da Çengelköyspor’la anlaştılar. Çengelköyspor Kulübü’nün başkanı İsmet Özay’ın yeni çalışmalar için sportif direktörlüğe yetki verdiği ve yakın zamanda yeni transferlerin yolda olduğu da öğrenildi. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam