reklam
reklam

Kâğıthane’nin Süper Amatör Lig Temsilcisi Şirintepespor ‘da Transfer Harekatı Devam Ediyor

Eklenme Tarihi: 13 Temmuz 2018, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 152970

Daha önce uzun yıllar Kağıthane Spor forması giyen ardından başarılı üç sezon geçirdiği Cevat Köprübaşı Spora transfer olan ve son olarak ikinci amatör küme ekibi Sanayi Mahallesi Spor formasını terleten Oğuzhan Şimşek yeni sezonda  aynı ilçenin  SAL temsilcisi Şirintepespor ile Süper Amatör Lig’te mücadele edecek. 

Şirintepespor ‘a geçen Oğuzhan Şimşek: “Biz oyuncuların da dışardan görüp analiz ettiği bu güzel ailenin bir parçası olabildiğim için son derece mutluyum.” 

Defansif orta saha ve stoper bölgelerinde oynayabilen 1995 doğumlu oyuncu kulüp başkanının da hazır bulunduğu imza töreninde heyecanlı olduğu gözlenirken “Şirintepe Spor’a transferim daha önce de gündeme gelmiş fakat nedense gerçekleşmemişti. Şimdi ise biz oyuncuların da dışardan görüp analiz ettiği bu güzel ailenin bir parçası olabildiğim için son derece mutluyum. Transferimde emeği olan Sanayi Spor Kulüp Başkanımız Sn. Faruk Uçar’a ve tabi ki Şirintepespor Kulüp Başkanımız Av. Ferhat Hasan Karagöz’e teşekkür ediyorum” dedi. 

Şirintepespor Başkanı   Av. Ferhat Hasan Karagöz : “Oğuzhan Şimşek’i son iki takımında takip ettim ve performansını beğendim.” 

Oyuncuyu; oynadığı son iki takımında da bizzat kendisinin izlediğini ve burada gösterdiği performansları beğenerek transferi gerçekleştirdiğini söyleyen Şirintepespor Başkanı   Av. Ferhat Hasan Karagöz de  “Oğuzhan ailemize güç katacak değerli bir kardeşimiz, her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam