reklam
reklam

U17B 2.hafta

ÖZEL HABER

Macera ile Komedi Kod Adı Sosisli’de bir arada

Eklenme Tarihi: 10 Temmuz 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 148906

Macera ile  komedi türlerinden hoşlanan sinema severler için yeni bir film  daha vizyona giriyor.  Törsten Kunstler’in yönettiği ve Til Schweiger, Matthias Schweighöfer, Anne Schafer ile Lisa Tomaschewsky’nin oynadığı Kod Adı: Sosisli (Hot Dog), 20 Temmuz 2018’de sinema severlerle buluşacak. 

Bu ilginç filmde; birbirinden tamamen farklı yapıda insanlar olan Theo ve Luke’un öyküsünü izleyeceğiz . Bu ikili büyükelçinin kızının kaçırılması yüzünden bir  araya geliyor ve hem macera; hem de komedi peş peşe geliyor. Yaz sıcaklarında ; güldürü unsurlarıyla serinletmek isteyen bu ilginç çalışma 20 Temmuz 2018’den itibaren İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye’deki  sinemalarda gösterilecek .

Filmin Künyesi 

Gösterim Tarihi: 20 Temmuz 2018

Dağıtım: Özen Film

İthalat: Özen Film

Yönetmen: Torsten Künstler

Oyuncular: Til Schweiger, Matthias Schweighöfer, Anne Schafer, Lisa Tomaschewsky

Filmin Konusu: Theo ve Luke birbirinden tamamen farklı yapıda insanlardır. Birisi işleri kaba kuvvetle çözerken diğeri ise olayları aklı ile çözmeye çalışır. Büyükelçinin kızının kaçırılması ikisinin bir araya gelmesine neden olur. Kaçırılan kızı kurtarmak için birlikte çalışmak zorunda olan Theo ve Luke zorlu bir maceraya atılır. Çünkü kızın kaçırılması basit bir fidye isteme olayından çok daha fazlasıdır.  

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam